Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Настя Каменських, Оля Полякова та інші

Війна в Україні змусила мільйонів цивільних людей покинути рідні домівки і шукати прихисток за кордоном. Виключенням не стали й українські зірки.

Більшість українських зірок після початку повномасштабної війни в Україні були змушені виїхати за кордон. Втім, незважаючи на те, що війна досі триває, багато хто з них вже повернутися додому.

Настя Каменських

Настя Каменських показала обличчя крупним планом і вразила публіку
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Настя Каменських

Війна застала Настю Каменських, коли вона була по робочих справах в Іспанії. Там співачка вирішила на певний часі залишитись. Будучи за кордоном Настя не сиділа на місці. Разом зі своїм чоловіком Потапом Каменських їздила по різним країнах Європи і Латинської Америки благодійними концертами.

Повернулася Настя в Україну у серпні – через півроку після початку повномасштабної війни.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва про свою вагітність від Кацуріна
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва теж повернулася в Україну у серпні. В той час, коли співачка перебувала за кордоном, вона давала благодійні концерти, а зібрані кошти передавала на ЗСУ.

Оля Полякова

Оля Полякова зізналась, чому насправді вирішила піти на грузинські Танці з зірками
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Оля Полякова

Оля Полякова не одразу прийняла рішення їхати за кордон. Втім співачка через декілька тижнів після початку війни зрозуміла, що повина в першу чергу думати про своїх дітей. Оля з дочками виїхали у Францію, а вже у липні Королева ночі повернулася в рідний Київ.

Маша Єфросініна

Маша Єфросиніна
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Маша Єфросініна

Перші тижні війни Маша Єфросініна провела на Західній Україні, а потім виїхала до Польщі. Телеведуча зізнається, що не хотіла їхати і зробила це лише заради малолітнього сина. Втім через декілька місяців ведуча повернулася на рідну землю.

Камалія

Якою була Камалія на Місіс Світу 2008, де вона стала переможницею
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Камалія

Камалія дуже довго знаходилася разом з дітьми і чоловіком у Лондоні. Там у них є власний маєток, де подружжя приютили 16 українських біженців. Повернулася співачка в Україну лише у жовтні.

Монатік

Дмитро Монатік розповів про розлуку з дружиною
Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Дмитро Монатік

На момент початку повномасштабної війни Монатік був у концертному турі за кордоном. Там співак вирішив залишитися на деякий час. Повернувся артист в Україну у серпні. Варто відзначити, що ті півроку, які Монатік провів за кордоном, артист давав благодійні концерти і збирав кошти на потреби України.

Потап

Зірки, які повернулися в Україну, хоча могли залишитись в Європі: Потап

Потапа застала війна в Іспанії. Артист вирішив залишитися за кордоном на деякий час і повернувся в Україну лише на початку осені. Потап стикнувся з купую хейту в Мережі, бо як чоловік він не захищав свій дім, а начебто втік. Проте не варто забувати, що кожен пришвидшує перемогу, як може. Потап ці півроку за кордоном збирав кошти для ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.