Вже не така скромна, як в Холостячці: Ксенія Мішина станцювала на відео – Женя Кот і Саша Еллерт гризуть лікті

Головна героїня першого сезону "Холостяка" та відома українська акторка станцювала на камеру в сміливому образі. Підписники оцінили нове відео на сторінці в Інстаграмі

Відома українська актриса нещодавно опублікувала новий допис на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Так, на новому відео зірка станцювала в одній спідній білизні. Підписники зірки оцінили новий допис та зазначили, що Ксенія Мішина гарно попрацювала над своєю фігурою.

Ксенія Мішина показала запальний танець

Сьогодні в особистому блозі української актриси з’явилось нове відео, на якому артистка позувала в одному спідньому. Ксенія Мішина з усмішкою на обличчі станцювала запальний танець, а на фоні була кімната зірки. На вікні були засунуті штори, а навкруги був творчий безлад. Втім, як помітили шанувальники, артистці дуже подобається власне тіло, а тому кожен її день сповнено любов’ю та задоволенням.

Знаєш, так чудово прокидатись кожен день

– лаконічно підписала знаменитість новий опублікований допис.

У коментарях до нової публікації підписники української актриси зазначили, що її фігура заслуговує великої поваги. Крім того, шанувальники залишили багато компліментів знаменитості.

  • “Після такого відео перехотілося додавати цукор до кави!! Фігура – вогонь!”;
  • “Видно, що любить свою фігуру, і одразу життя стає яскравішим, від любові до себе!”;
  • “Я вас обожнюю, напевно я всі фільми з вами бачила! Красуня!!”;

Секрети краси Ксенії Мішиної

Усім цікаво дізнатись, як українська красуня змогла досягти такого неперевершеного результату. Прихильники з завмирання серця спостерігають за ідеальними формами Ксенії Мішиної, а зірка й не приховує, як їй вдається зберігати параметри 90-60-90. Так, за словами актриси, весь секрет у тому, аби не виснажувати себе тортурами, а любити.

У чому секрет ідеальної фігури Ксенії Мішиної
У чому секрет ідеальної фігури Ксенії Мішиної

Знаменитість розповіла, що кожен свій день вона починає з контрастного душу та занять спортом, адже ранок завжди робить настрій на весь день. Так, Ксенія Мішина порадила щодня робити спеціальну вправу для підтягнутого живота – “вакуум”.

Крім того, артистка зазначає, що потрібно підтримувати водний баланс і пити достатню кількість води кожного дня. Більш того, воду потрібно пити з самого ранку на голодний шлунок – таким чином в організмі запускаються всі необхідні процеси.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.