Хто з онуків Софії Ротару успадкував співочий дар: чи зіркова бабуся допомагає розкрутитися?

Рідних онуків у Софії Ротару двоє – син Руслан назвав дітей на честь мами і татка Сонею й Анатолієм. Але є ще й багато інших родичів. То хто зі співочої родини унаслідував бабусин талант?

Юні Анатолій і Софія навчалися в Англії. 21-річна Соня нині мешкає у Штатах. Вивчає не ноти, а дизайн і виходить на подіум як модель. Має коханого Дениса Жаданова, що спеціалізується на IT-технологіях. Як бачимо, жодних думок про вихід на сцену, як бабуся, дівчина не має.

Софія Ротару з рідними онуками Анатолієм і Софією

А от 28-річний Толик мріє про співочу кар’єру. Після Лондона він мешкав певний час в Україні, де виступав у нічних клубах як діджей. У березні у пресі з’явилася інформація, що Євдокименко намагався незаконним шляхом виїхати з України через Молдову. І напевно, зірковому онуку це вдалося, бо його бачили у Франції. А тепер діджей SHMN презентував у Європі новий сингл Sweet Dreams.

Племінниці теж передався талант Ротару

А от хто складає Софії Михайлівні серйозну конкуренцію, так це племінниця Соня, яка народилася в родині середньої сестри Ліди. Тато дівчинки теж причетний до музики – Сергій керував ансамблем “Черемош”. Освіту Софія Хлябич здобула в Лондоні за спеціальністю дизайнер інтер’єрів, але воліла співати, а не сидіти за комп’ютером. Починаючи з 2012 року родичка Ротару активно записує композиції і знімає кліпи російською, англійською і українською мовами: “Вільна”, “Ти мій всесвіт”, “Слухай моє серце”, “Ходимо” та багато інших.

Соня Кей удруге оголосила про завершення співочої кар’єри

Sonya Kay випустила чимало ЕР, а коли вийшла заміж за хокеїста Олега Петрова, зробила творчу паузу. Коханому дівчина присвятила сингл “Поринай”. Та без діла не сиділа і під час медового місяця підготувала черговий міні-диск. Щоправда, на початку 2022 року зіркова племінниця заявила про завершення творчої кар’єри. Та будемо сподіватися, що й ця криза невдовзі мине, і ми ще почуємо нові треки від Соні Кей.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.