Надія Мейхер – єдина співачка, що тричі поверталася у “ВІА Гру”: що спонукало красуню покидати гурт

Надія Мейхер – єдина учасниця "ВІА Гри", яка тричі йшла і поверталася знову до гурту. На це були доволі поважні причини, тому продюсер Костянтин Меладзе так поблажливо ставився до своєї підопічної.

Перше пришестя

“ВІА Гра” починалася з блондинки Альони Вінницької, якій вирішили підшукати брюнетку для контрасту. Вибір продюсерів випав на 18-річну Надію Мейхер, якій запропонували змінити прізвище. Дівчина стала виступати як Надія Грановська.

Спочатку Надія Мейхер співала у ВІА Грі з Альоною Вінницькою

Так тривало з вересня 2000 року до квітня 2002-го. А потім чорнявка відчула, що носить дитинку під серцем, тому довелося розпрощатися з виступами на сцені у надто відвертих вбраннях. На зміну Наді прийшли відразу дві співачки – Анна Сєдокова і Тетяна Найник. Так дует перетворився на тріо.

Друге пришестя

Сидіти в декреті Грановській було сумно, і вона попросилася назад вже у листопаді. Тож заради Надії Тетяну звільнили. Але й стара-нова віагрівка не почувалася комфортно. Вона весь час думала про залишеного без материнської опіки синочка, їй не подобалося виступати на замовних концертах.

ВІА Гра у складі – Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Надія Мейхер

Тож за 5 років й 2 місяці Надя знову покинула гурт. За цей час вона встигла попрацювати не лише з добре знайомою їй Вінницькою, але й виходила на сцену разом із Сєдаковою, Лободою, Брежнєвою.

Третє пришестя

А цей раз чорненьку у “ВІА Грі” замінила Христина Коц-Готліб. Потім ще були Ольга Романовська і Меседа Багаутдінова. Надія в інтерв’ю завжди висловлювала думку, що з дівочим проєктом розпрощалася назавжди і не мислить про повернення.

Втретє Надії Мейхер довелося співати з Євою Бушміною і Альбіною Джанабаєвою

Та все вийшло точнісінько навпаки. Мейхер-Грановська знову повернулася під крильце до Меладзе у січні 2009-го. Вона встигла виступити на 10-річчі “ВІА Гри” у складі з Тетяною Котовою і Альбіною Джанабаєвою. А за рік знову завагітніла й пішла з тріо вже назавжди. Її місце на цей раз посіла Санта Дімопулос.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.