Оля Полякова кардинально змінила імідж, але це не модна стрижка боб-каре: перетворилася з блондинки в брюнетку

Оля Полякова продовжує запалювати на грузинському паркеті в проекті "Танці з зірками". Цього разу співачка перевтілилася в справжню грузинку, задля чого їй довелося змінити імідж і стати брюнеткою.

Минулого разу Полякова запізнилася в Молдову на літак до Туреччини, звідки мала дістатися Грузії. Вона відразу після завершення знімання “Голосу країни” сіла в автівку і відбула в напрямку Кишинева. Але повітряні тривоги, комендантська година і відключення світла зробили свою чорну справу – зірка не встигла дістатися вчасно. Тож з сумом записала прощальне відео для своїх грузинських шанувальників.

Полякова перевдягнулася в грузинку

Але дивним чином виліт літака затримали, і українка таки спромоглася вилетіти й опинитися в Тбілісі. Вразити грузинських глядачів Оля зі своїм напарником Максом Єжовим вирішили танцем “Картулi”. Задля цього довелося не лише вбратися в грузинський національний наряд, але й приміряти перуку з довгим чорним волоссям, заплетеним у коси. Виступали українці в супроводі національного балету Грузії “Сухішвілі”.

Брюнетка Полякова настільки вразила суддів, що парі виставили максимальні 24 бали – більше просто неможливо. Всі присутні і членкиня журі Ніно Сухішвілі були у справжньому захваті від виступу.

Олі Поляковій не звикати бути брюнеткою

Це не перший експеримент суперблондинки з кольором волосся. У шоу “Маска” Оля перевтілилася в детектива, тож задля серйозності образу вийшла до глядачів із довгим чорним волоссям, очі підвела стрілками, а губи зробила яскраво-червоними.

Побачити Олю Полякову брюнеткою шанувальники могли в шоу “Маска”

Зірка поцікавилася у шанувальників, як їй краще, і ті однозначно заявили:

“Ви ж суперблондинка”.

“Олю, вам личить будь-який образ, але блондинкою краще”.

“Красиво, але блонд краще”.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.