Ніжки не як у Попелюшки: який розмір взуття носять Осадча, Жураківська, Бльоданс, Брежнєва та інші зірки

Вони можуть видаватися гарними і стрункими. І ніхто з шанувальників не звертає уваги на взуття своїх кумирів. А в деяких із зірок ступні доволі не жіночні, а досягли чоловічих розмірів: 40-41-го розміру.

Катя Осадча – 41 розмір

Візуально здається, що в Каті Осадчої ступні навіть довші, ніж у Юрія Горбунова

Ведуча “Світського життя” вражає високим зростом і високими підборами. Та підібрати взуття для виступів Катерині не так уже й легко. Адже в магазині не завжди є підходящий розмір. Напевно, у її чоловіка Юрія Горбунова ноги приблизно такого ж розміру, адже зростом він значно поступається зірковій дружині.

Леся Нікітюк – 41 розмір

Леся Нікітюк виростила не лише довгі ноги, але й ступні

Телеведуча може похвалитися не лише ногами від вух, які полюбляє виставляти напоказ, але й довгими стопами. Якщо уважно придивитися до світлин, які зірка викладає в мережу, на око можна прикинути довжину. Нікітюк із цього приводу абсолютно не комплексує і вибирає у магазині черевички 41 розміру.

Віра Брежнєва – 40 розмір

Віра Брежнєва має чималі ступні

Білявка багатьом видається ідеальною. Та якщо захочеться пошукати недоліки в постаті екс-віагрівки, можна переконатися в дуже довгих стопах. Начебто для зросту 170 см не повинно бути такої довжини, але маємо те, що маємо.

Евеліна Бльоданс – 41 розмір

Зріст 176 см і 41-ий розмір взуття Евеліна Бльоданс вважає нормою

Улюблена багатьма медсестра із “Масок-шоу” страшенно ненавидить свою роль, яка допомогла їй прославитися й просунутися в акторській кар’єрі. Евеліна виросла на 175 см, тому 41-ий розмір взуття не виглядає занадто великим, а здається на жіночці абсолютно природним.

Олеся Жураківська – 41 розмір

Олеся Жураківська вже у 13 років носила взуття 41-го розміру

В родині майбутньої зірки всі були високими й статними. Вже 13-річною дівчина витяглася до 176 см і мала 41-ий розмір ноги. Дівчині доводилося носити одяг із короткими рукавами, а взуття завжди тисло в ноги. Всі дівчатка були на голову нижчі, а хлопчики взагалі боялися дивитися в бік білявки. Нині жінка сприймає себе такою, якою є, і ні про що в житті не шкодує.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.