Потап в черговий раз натякнув на розлучення з Настею Каменських: “Зима прощання”

Останнім часом в Мережі все частіше поговорюють про те, що у Потапа і Насті Каменських негаразди в сім'ї. Нещодавно репер знову підігрів чутки про розлучення.

Фанати Потапа і Насті Каменських стривожені, адже зіркове подружжя вже давно не публікують спільні фото разом і не згадують один про одного в Інстаграм-сторіс. В Мережі поговорюють, що зіркове подружжя ймовірно розлучилось. Самі Потап та Настя на пряму не коментують ці чутки, втім час від часу вони дають все нові приводи, щоб так думати.

Потап в черговий раз натякнув на розлучення з Настею Каменських

Так, нещодавно Каменських випустила нову пісню “Мама зима”, в якій вона співає про розставання з коханим.

А нещодавно Потап в своєму Інстаграм-блозі опублікував фрагмент цієї ж пісні і піписав загадковою фразою “Зима прощання”.

Що хотів цим сказати артист, невідомо, втім в коментарях розгорівся спір між підписниками. Фанати зіркового подружжя просять їх не розлучатися.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Якщо поглянути зі сторони то все іде по плану. Олексій дуже талановитий чоловік! І як творча людина повелась на видумане коханняяяя. А Настюха  розкручувала себе як могла і кинула Льоху коли він не потрібен.”
  • “Що це означає… Ви були і є моєю найулюбленішою парою в шоубізі, ще з 4 років я мріяла про ваше одруження і тут таке”
  • “Так ви разом? Чи розійшлися?”.
Потап в черговий раз натякнув на розлучення з Настею Каменських
Потап в черговий раз натякнув на розлучення з Настею Каменських

Варто додати, що привід думати, що Потап та Настя розлучилися, дійсно є. По-перше подружжя чомусь не разом повернулись в Україну після довгого перебування за кордоном через війну. По-друге, прихильники вже давно помітили, що Каменських не носить обручку. Якщо до цього додати той факт, що Потап і Настя більше не з’являються на публіці разом і не публікують спільних фото, до дійсно можна зробити висновок, що у їхньому шлюбі не все гаразд.

Втім, поки що ні Потап, ні Каменських не коментують особисте життя. Можливо, це лише чорний піар та розкрутка нової пісні, а можливо зірковий шлюб вже розпався.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.