В якому місті народилися Тіна Кароль, Каменських, Ані Лорак, Злата Огнєвіч: всі українки, але не всі з України

На українській сцені багато популярних співачок, які мають український паспорт, але не всі з них насправді народилися в Україні. Читайте про це у нашій статті.

Тіна Кароль

Одна з найвідоміших артисток України Тіна Кароль народилася в місті Оротукан Магаданської області в сім’ї українців Григорій Самойловича і Світлани Андріївни Ліберман. Її батько родом з Чернівецької області, а мама з Івано-Франківська. Їх родина жила там через розподіл на роботі, а потім ще в дитячому віці Тіни вони переїхали на батьківщину матері майбутньої співачки.

Тіна Кароль знялась у фотосесії для Vogue
Де народилася Тіна Кароль

Ані Лорак

Українська зрадниця Ані Лорак з 2014 року активно співає на російській сцені, але постійно говорить про те, що вона українка. Однак її мовчання з приводу війни, яка почалася 24 лютого 2022 року, вказує на те, що у зірки немає чіткої позиції, хоча при цьому вона народилася в місті Кіцмань Чернівецькій області і має українське громадянство.

Ані Лорак вперше звернулася до українців через 9 місяців війни
Де народилася Ані Лорак

Злата Огнєвіч

Холостячка і співачка Злата Огнєвіч, яку звати насправді Інна Бордюг, все дитинство провела в Криму, а народилася в російському місті Мурманськ в сім’ї військового хірурга Леоніда Григоровича і вчительки російської мови та літератури Галіни Василівни. Вони жили в Ленінграді та Мінську, а коли Златі було 5 років, то переїхали в Судак. Не зважаючи на своє коріння, артистка давно перейшла на українську мову і робить все на творчому і волонтерському фронті, щоб наблизити перемогу.

Злата Огнєвіч заговорила про сценарій на Холостячці
Де народилася Злата Огнєвіч

Настя Каменських

Екс-солістка групи “Потап і Настя” родом зі столиці України Києва. В дитинстві Каменських два місяці прожила у Франції за програмою обміну, а потім сім років прожила в Італії, вивчила італійську мову і ходила в місцеву школу. При цьому свою кар’єру вона побудувала саме на українській сцені, але досвід її життя за кордоном відкрив перед нею нові можливості в музичній сфері. До війни Настя Каменських мітила на Греммі.

Де народилася Настя Каменських
Де народилася Настя Каменських

Популярне

Схожі статті

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.

“Мені не соромно”: Соловій, Мішина, Полякова і ще 3 українські зірки, які були коханками своїх чоловіків

Кажуть, що на чужому нещасті щастя не побудуєш. Втім, Ксенія Мішина, Оля Полякова, Христина Соловій та інші зіркові красуні все ж спробували прибрати до рук жонатого.

Вже 10 років мойву смажу тільки так і всіх подруг вже навчила: за 5 хвилин – смачно і з хрусткою скоринкою

Мойва – смачна і доступна морська риба, яка продається буквально скрізь. Для того, щоб смажена мойва вийшла смачною, треба знати кілька кулінарних секретів.