Як виглядають діти Олі Полякової від старого і багатого чоловіка: вдало вийшла заміж та одразу народила

Відома українська співачка Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського і швидко народила йому первістка. Зараз у пари двоє дітей.

Оля Полякова на початку свого творчого шляху до мрії стати популярною співачкою на корпоративі познайомилася з майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським. Він на той момент був дуже успішним і міг собі дозволити замовити на день народження живий виступ, щоб розважати гостей. Ольга впоралася з роботою так добре, що запала в серце Вадиму, тому вже дуже скоро він їй подзвонив на особистий номер телефона.

Чоловік тоді був у шлюбі з іншою жінкою, але в сім’ї не було дітей, тому рішення піти від неї було прийняти легше. Як розповідала в інтерв’ю співачка, вона спочатку була коханкою Вадима, але він довго не тягнув і розірвав любовний трикутник.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

Не зважаючи на те, що Полякова молодше ніж чоловік, вони щасливі разом вже багато років. В той же рік, коли закохані одружилися, Оля народила першу доньку Машу. 17-річна дівчина пішла по стопах матері та хоче своє майбутнє пов’язати з музикою, зараз вона вчиться на першому курсі профільного університету в Великобританії, також у неї є своя рок-група і вона вміє грати на гітарі.

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою
Маша Полякова зі своєю зірковою мамою

В 2011 році Полякова стала матір’ю вдруге і народила другу дочку Алісу. Дівчинка росте повною протилежністю старшій сестрі, вона пацанка і називає себе Валєрою. Через війну в Україні Оля віддала Алісу на навчання в школу-інтернат теж у Британії, щоб дівчата були в безпеці, поки вона займається благодійними концертами і боронить творчий фронт разом з іншими зірками українського шоу-бізнесу.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядають діти Олі Полякової від старого і багатого чоловіка

Маша з самого дитинства часто виходила з Олею Поляковою на різні світські заходи, а Аліса увагу до себе не любить, навіть коли співачка знімає її для свого Інстаграм-блогу.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.