Куди зникли головні психологи СТБ Дмитро Карпачов і Наталія Холоденко: як зараз виглядають і чим займаються

На телеканалі СТБ раніше виходило багато шоу, в яких приймали участь відомі психологи Дмитро Карпачов і Наталія Холоденко. Куди вони зникли?

Дмитро Карпачов почав свою телевізійну кар’єру в 2009 році після того, як напрацював практичний досвід психологом-консульнантом. Його запросили в проект “Савік Шустер Студія” на роботу психолога-модератора і він погодився. Участь в програмі проклала шлях з “Першого національного” на СТБ.

В шоу “Правила життя” Карпачов став телеведучим, інтелігентний, іронічний та молодий чоловік одразу ж сподобався глядачам. Потім Дмитро зайняв місце в соціальному реаліті-шоу “Кохана, ми вбиваємо дітей”, йому поступали все нові і нові пропозиції, він перетворював такі програми як “Детектор брехні”, “Вагітна у 16”, “Доньки-матері”, “Врятуйте нашу сім’ю”, “Супермама”, “Супербабуся” в найрейтинговіші.

Також Карпачов розвивав свій Інстаграм-блог і офіційний сайт, присвячений питанням виховання дітей, стосункам і особистісного розвитку.

Куди зник Дмитро Карпачов
Куди зник Дмитро Карпачов

Зараз під час війни Дмитро Карпачов зник з телевізійного ефіру, але він продовжує піднімати важливі теми з психології у блозі та веде діалог зі своїми фанатами в Мережі.

Наталія Холоденко – подруга Карпачова. Вона почала працювати з 17 років, суміщаючи роботу і навчання на медичного психолога. Тоді на своїй першій роботі Наталія зустріла першого чоловіка, з яким створила спільний бізнес психологічній сфері. Так Холоденко почала свою кар’єру, проводячи консультації, виступаючи на семінарах, читаючи лекції.

Куди зникли головні психологи СТБ Дмитро Карпачов і Наталія Холоденко
Куди зникли головні психологи СТБ Дмитро Карпачов і Наталія Холоденко

Справжній прорив у Наталії почався зі співпраці з СТБ. Вона вдало пройшла кастинг і отримала місце експерта в програмі “Все буде добре”. Тепер за її плечима безліч телепроектів на топових українських каналах – “Україна”, “СТБ”, “Новий канал”, “1+1”.

Куди зникла Наталія Холоденко
Куди зникла Наталія Холоденко

Зараз Холоденко проводить консультації з клієнтами з різних країн світу онлайн і в живу. Також вона продає власні майстер-класи і тренінги по психології, у неї є власна Школа психології. Наталія в числі тих українських зірок, які евакуювалися за кордон після 24 лютого 2022 року.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.