Що відомо про першого чоловіка Ольги Сумської, якого вона покинула заради Борисюка: теж відомий актор

Відома українська акторка Ольга Сумська вже 26 років в щасливому шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Втім, це не перший шлюб зірки "Роксолани". Що відомо про першого чоловіка Сумської, читайте далі в матеріалі.

Вперше українська акторка Ольга Сумська вийшла заміж у віці 21 року. ЇЇ обранцем став чоловік старший за неї на 16 років – актор Євген Паперний. Вони познайомилися, коли Ольга з’явилася в театрі після закінчення університету. Євген закохався в юну акторку з першого погляду. Спочатку він не наважувався проявити свої почуття до Сумської через велику різницю у віці, втім коли Паперний все ж таки наважився, їхні стосунки дуже швидко закрутилися. Через пару місяців стосунків Сумська і Паперний одружилися, а через 2 роки Ольга завагітніла. У 1990 році Ольга і Євген стали батьками, у них народилася донька Антоніна.

Що відомо про першого чоловіка Ольги Сумської, якого вона покинула заради Борисюка
Що відомо про першого чоловіка Ольги Сумської, якого вона покинула заради Борисюка

Шлюб Сумської і Паперного протривав всього 4 роки і причиною розлучення стала зрада Ольги з її теперішнім чоловіком Віталієм Борисюком.

Відомо, що Євген буквально на гарячому зловив свою молоду дружину, яка нещодавно народила йому доньку, з коханцем. Подружжя розлучилось зі скандалом.

Варто відзначити, що після розлучення з Ольгою Сумською Євгену все таки вдалося знайти своє справжнє кохання. Третьою дружиною актора стала кіномонтажерка на ім’я Тетяна. Вони в шлюбі вже більше 25 років та мають спільного сина.

Євген Паперний з третьою дружиною Тетятною
Євген Паперний з третьою дружиною Тетятною

Цікаво, що Сумська, Паперний і Борисюк часто працюють разом, грають у виставах. Втім, дружні стосунки вони не підтримують.

Зараз Євгену Паперному 72 роки і він досяг неабиякого успіху у творчій сфері. Паперний має звання Народного артиста України, він багато знімався у фільмах, а також являється актором дубляжу. Окрім зйомок у фільмах Євген викладає акторську майстерність в Університеті культури і мистецтв України.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.