Як виглядає автор хіта “Подожди-дожди” Ігор Корнелюк: 60-річного композитора важко впізнати

Нещодавно автор запальних хітів Ігор Корнелюк відзначив 60-річчя. Звісно, відтоді, як виходив на сцену і заводив своє: "А что такого – живу я кльово", минуло кілька десятиріч, що не могли не відбитися на зовнішності творчої особистості.

Вперше писати музику окулярик Ігор узявся в 12 років, коли закохався без відповіді у дівчинку. Після школи закінчив музучилище, а потім відбув у Ленінград, щоб навчатися у консерваторії. Саме у студентські роки була написана пісня “Мальчик с девочкой дружил”. Корнелюк одружився зі студенткою хорового диригування в 19 років, оскільки його подруга Марина завагітніла.

Дружина вибачила Ігорю Корнелюку всі зради

Щоб прогодувати дружину і сина Антона, консерваторцю на вихідні доводилося їхати до рідної Білорусі і грати на весіллях. На диво, цей ранній шлюб зберігся на все життя. Хоча на піку слави жінки самі стрибали до Ігоря в ліжко. Але благовірна зуміла вибачити зради й зберегти сім’ю.

На весь Союз Корнелюк заявив про себе, взявши участь у “Музичному ринзі” і здолавши суперника Віктора Рєзнікова. Його “Билет на балет” співали тоді всі. Такими ж хітами стали й наступні композиції “Дожди”, “Мало ли” та багато інших. Ігор написав чимало саундтреків до популярних стрічок. По його “Городу, которого нет” і досі вгадується серіал “Бандитський Петербург”.

Душа ще молода, а здоров’я підводить

З 2012 року у композитора діагностували цукровий діабет. Довелося відмовитися від більшості улюблених страв. А коли у 2020-му всіх накрила корона, Ігорю Євгеновичу не вдалося проскочити – захворів. Відтоді під час концерту відчуває тиснення в грудях.

30 років далися взнаки: так виглядає 60-річний Ігор Корнелюк

Сьогодні композитора важко впізнати. Він абсолютно не вживає алкоголь, покинув курити, схуд на 20 кг. Все це не від хорошого життя – помітив, що під час знімання в шоу “Голос. 60+” став надміру втомлюватися. Але від концертів намагається не відмовлятися, щоб не сидіти сидьма в студії. До ювілею Корнелюк підготував концерт із симфонічним оркестром.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.