Чутки про зради Леоніда Агутіна підтвердилися. Анжеліка Варум мусить це терпіти 22 роки: хто коханки

Анжеліка Варум і Леонід Агутін вже 22 роки живуть у шлюбі. За цей час їх частенько "розлучали". Зазвичай причиною називали невірність чоловіка. А той і не заперечував. Ось тільки родина все одно залишалася міцною і непохитною.

Якось Агутіна застукали під час “Нової хвилі” за обіймами з незнайомкою. Льоня тоді вжив чималу дозу алкоголю, тож не контролював себе. А хтось із присутніх зняв відео на камеру і виклав в мережу. Анжеліка в цей час спала у своєму номері, а коли побачила, як розважається благовірний за її відсутності, то 3 дні не розмовляла з чоловіком, погрожуючи розлученням. А потім голубки помирилися.

Леонід Агутін сам зізнався, що зраджував дружину

Агутін радіє з того, що дружина не злопам’ятна і ніколи не нагадує про образи. Тож кожен новий день починається в родині немов із чистого аркуша. Варум, своєю чергою, відчуває себе поряд із чоловіком немов за кам’яним парканом.

Леонід запевнив, що цей інцидент з поцілунком, що трапився 2011 року, був одним-єдиним у його подружньому житті, а все решту напридумували хайпожери. На що відгукнулася відеоблогерка Альона Жигалова відповіла, що саме ці хайпожери весь час і ловлять 54-річного ловеласа на зрадах дружині. Журналістка запевнила, що музикант полюбляє молоденьких моделей і учасниць шоу “Голос”.

Як відреагувала дружина на зраду

В Анжеліки є й інші приводи для оформлення розлучення, адже чоловік ще й частенько зловживає алкоголем. Перша подібна криза сталася в родині через 7 років спільного життя. Та дружина знайшла в собі сили вибачити гультіпаці. Вона розповіла, що кожен сам робить свій вибір – один вибачає зраду і продовжує жити поряд із цією людиною, бо боїться самотності. Інший не може вибачити, тоді справа доходить до розлучення.

Завдяки Анжеліці Варум, шлюб із Леонідом Агутіним протримався 22 роки

Недарма ж її тато Юрій Варум був категорично проти шлюбу доньки з Агутіним. Щоправда, він і проти першого кохання доньки теж був налаштований доволі скептично. Навіть перевіз Анжеліку зі Львова до москви, щоб забула про Максима Нікітіна. Та однокласник подався услід за коханою, а коли відслужив в армії, вони побралися. Цей шлюб змогла розбити лише закоханість Варум в Агутіна.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.