Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової: балерина плутає її ім’я, а мачуха любить як рідну

Російська балерина Анастасія Волочкова в 29 років народила свою єдину дочку, яка втекла від неї до батька і живе з мачухою душа в душу. Дівчині вже 16 років.

Анастасія Волочкова в 2005 році стала матір’ю дівчинки Аріадни, яку народила від бізнесмена Ігоря Вдовіна. Вони були разом недовго і після появи дитини на світ пара розсталася. Раніше дівчинка жила з мамою-балериною, яка регулярно стає учасницею гучних скандалів, але тепер живе в сім’ї батька.

Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з'їхала до батька
Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з’їхала до батька

Роман між Волочковою і Вдовіним закрутився багато років назад. Коли Аріадні було 2 роки, її батьки влаштували велике торжество з нагоди свого весілля. Розкішне свято стало одним з найобговорюваніших світських заходів, але з’ясувалося, що це була тільки красива картинка з купою проблем насправді.

Після весілля Анастасія та Ігор розійшлися зі скандалом. Балерина зізналася, що церемонія була фальшивою і заявила, що колишній винний їй 3 мільйони доларів і майже не бачиться з дочкою. Екс-подружжя довго судилося і декілька років назад Аріадна несподівано переїхала жити до батька.

Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з'їхала до батька
Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з’їхала до батька

Дівчинка пояснила, що з дому батька їй простіше добиратися в школу, але Волочкова сприйняла цю ситуацію бурхливо. Вона впевнена, що Вдовін переманив Аріадну на свою сторону грошима і тепер користується нею як засобом маніпулювання. Анастасія вважає, що дочці погано живеться у батька, але це не підтверджується.

16-річна донька Волочкової добре вчиться, дружить з мачухою Оленою Ніколаєвою, відомою телеведучою. Мачуха і падчерка навіть виходять разом на світські заходи.

Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з'їхала до батька
Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з’їхала до батька

Все говорить про те, що спадкоємиці балерини подобається жити з татом, враховуючи також, що на Волочкову постійно обрушується критика через її ставлення до дочки.

Коли Анастасія вітала дівчинку з 16-річчям в Інстаграм-блозі, виклала її фото з підписом “З днем народження мій ангел, Адріана”.

Волочкова переплутала ім’я дочки

Користувачі Мережі помітили плутанину в імені доньки та розкритикували зірку, яка поспішила все видалити.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.