Ігоря Ніколаєва застукали на ніжному спілкуванні з іншою: що скаже Проскурякова

Чутки про розлучення композитора Ігоря Ніколаєва з дружиною Юлією Проскуряковою розповсюджуються постійно. Та, певно, співачка заплющує очі на маленькі капості чоловіка, тому шлюб і тримається так довго.

Мережею ширяться світлини, де 62-річний Ніколаєв ніжно притискає до себе блондинку. Музикант запевнив, що, мовляв, вони з Люсею Чеботіною таким чином готують у студії сюрприз для шанувальників на Новий рік. Але навіщо ж так близько притискатися? Адже дружині не зовсім приємно споглядати за обіймами благовірного.

Цьогоріч Юрій Ніколаєв підготував новорічний дует не з дружиною

За всі 12 років спільного життя з легендою естради Юлії довелося витерпіти чимало образ. Спочатку її всі порівнювали з попередньою дружиною Ігоря Наташею Корольовою, потім хейтили за надмірну вагу. Тепер Ніколаєв хвалиться новорічною обкладинкою з іншою, на якій не знайшлося місця коханій дружині.

А оскільки маестро натякнув, що сюрприз буде не один, шанувальники, перебуваючи у стані шоку, засипали знаменитість питаннями:

“А де ж Юля?”

“А Проскурякова виступатиме чи ні?”

“Чи буде дует із дружиною, як минулого Нового року?”

Розлучення чи фейк?

Подружжя живе разом 12 років і ростить 7-річну донечку Вероніку. Жодних скандалів за цей час між Юлією і Ігорем не було зафіксовано. Ніколаєв займається музикою, дружина знімається в кіно. Тож на взаємні звинувачення і підозри часу не залишається.

Виявляється, Проскурякова має диплом режисера, але поки що виступила як акторка, отримавши головну роль у стрічці “Сльози осушить вітер”. За час знімання група настільки зблизилася, що розставатися по завершенні роботи було дуже тяжко.

Коли Юля з чоловіком виходять на сцену разом і співають дуетом, це обов’язково буде пісня, що стосується родинних цінностей. Та фоловери не особливо вірять у щирість їхніх почуттів. Ледь не після кожного виступу лунають гнівні коментарі, що пара майже не взаємодіяла на сцені й складалося враження, начебто поруч стоять зовсім чужі люди. Шанувальники зірок відчувають, що невдовзі може статися розлучення. Що ж, поживемо – побачимо.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.