Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк зізналася в проблемах у шлюбі: “Ревнощі до колишньої”

Колишня дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк підняла в своєму Інстаграм-блозі тему про ревнощі чоловіка до дітей від першого шлюбу.

З Христиною Горняк телеведучий Володимир Остапчук познайомився на одному з весіль, яке вів. Він тоді був одружений на Олені Войченко, своїй першій дружині, але не зміг стриматись і закрутив роман на стороні. Коли дружина шоумена про це дізналася, влаштувала гучний скандал на публіці, вони не змогли розлучитися тихо і спокійно.

Остапчук лишився можливості вільно бачитися з дітьми, а його нову обраницю активно критикували за те, що розбила сім’ю. Не зважаючи на це, в 2020 році Володимир і Христина зіграли весілля.

Зіркове подружжя часто ділилося в Мережі спільними фото і відео, в 2021 році вони показали майбутній будинок мрії, який будували для себе, але під час війни в 2022 році чоловік та дружина перестали з’являтися разом на публіці і навіть на знімках.

Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про ревнощі
Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про ревнощі

Одразу почали ходити чутки про розлучення, які підтвердилися осінню. В оточенні пари розповіли, що вони вже отримали документи про розірвання шлюбу.

Колишні не дають коментарів про причини розриву, але Христина Горняк продовжує спілкуватися з підписниками і на цей раз відповіла на питання про ситуацію, яка могла бути знайома їй особисто. Підписниця запитала у екс-дружини Остапчука:

Як перестати ревнувати чоловіка до дитини від першої дружини?

Думаю, що це у вас ревнощі до колишньої дружини… Але вона ж колишня, тому відпустіть. А дітки ні в чому не винні… Не знаю як допомогти, в мене таких ревнощів не було

, – відповіла Христина.

Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про ревнощі
Після розлучення екс-дружина Остапчука Христина Горняк розповіла про ревнощі

Нагадаємо, у шлюбі з Остапчуком Горняк добре спілкувалася з його дітьми Еваном і Емілією, коли вони проводили час з батьком.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.