Через прізвище Іво Бобулу колись перекривали кисень: хто нині популяризує хіти знаменитості

Іво Бобул має звання народного артиста України, але власним творчим шляхом невдоволений. Співак вважає, що його весь час затискали і не давали можливості виступати повноцінно.

Бобул категорично відмовлявся платити власні кошти за те, щоб його композиції звучали по радіо, а кліпи крутили на телебаченні. Тому його нарекли “неформатом” і постійно перекривали кисень. Тоді на українській естраді панували росіяни – Кіркоров, Басков тощо. Для них були всюди відчинені двері, а українським виконавцям пробитися на вершину олімпу було практично неможливо.

Іво Бобул с третьою дружиною Лілією Сандулесою

Ще однією проблемою чоловіка була національність. Іво постійно шпетили за румунське коріння і радили змінити прізвище. Та він принципово не йшов на це. Він румун тільки наполовину. В його жилах також тече й українська кров. Тож за 45 років у шоубізнесі натерпівся чимало.

У 2022 році стався зламний момент. Старі хіти виконавця набули шаленої популярності в соцмережах. Молодь їх охоче слухає і підспівує. Ім’я співака творчі люди навіть використовують для написання власних хітів. Так, ТНМК заспівав про те, що “Іво Бобул всім допомагає”, чим надзвичайно потішив метра естради.

Зв’язки з президентом

Не допомогло талановитому чоловіку у просуванні навіть кумівство з другим президентом. Леонід Кучма свого часу хрестив сина попвиконавця Данила, якому вже минуло 16 років. Леонід Данилович згадав про кума, коли почалися бомбардування українських міст, зателефонував з-за кордону і запропонував допомогу. Та Іво лише подякував за турботу, але не скористався – так і залишився у Києві.

Коли обирали шостого президента, Бобул першим заявив, що буде балотуватися на високу посаду, давав численні інтерв’ю, та потім усе заглухло. Артист так і не подав документи до ЦВК і в президентських перегонах не брав участі.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.