Ані Лорак показала фото з мамою, чим викликала хвилю негативу

Популярна співачка Ані Лорак привітала всіх з міжнародним Днем матері. На честь свята вона показала фотографію зі своєю мамою.

10 травня в Україні та ряді інших країн відзначали міжнародний День матері. Багато вітчизняних зірок кіно та естради привітали своїх мам зі світлим святом у своїх соціальних мережах, поділившися фотографіями із сімейного архіву.

Але не обійшлося і без звинувачень та суперечок навіть у такий яскравий день. У центрі скандалу вже традиційно опинилася співачка Ані Лорак.

Артистку часто критикують у різних соціальних мережах за те, що вона вирішила переїхати з Києва до Москви і продовжила будувати кар’єру там. Ані Лорак в одну мить стала не найбажанішим гостей на концертних майданчиках в українських містах.

У День матері співачка поділилася фотографією у своєму Instagram з мамою Жанною Василівною. Варто відзначити, що жінка виглядає чудово і просто світиться поряд зі знаменитою дочкою.

“Бути мамою — це велика праця”, — написала Ані під знімком.

Деякі шанувальники таланту артистки обурилися таким привітанням, адже в Росії День матері відзначається в листопаді. У коментарях вибухнула справжня дискусія про правильну дату свята.

Але все ж більшість підписників позитивно відреагували на знімок і подарували сотні компліментів Ані і її мамі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.