На Євробачення-2023 поїде гурт TVORCHI: що відомо, про молодих виконавців і чим вони зачепили публіку

17 грудня в Україні відбувся національний відбір на конкурс Євробачення-2023. За результатом голосування суддів та глядачів переможцями стали молодіжний електронний гурт TVORCHI.

Саме гурт TVORCHI представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, який у 2023 році пройде у Великій Британії. Молодіжний електронний гурт вже не вперше брав участь у національному відборі, але саме у цьому році хлопці здобули перемогу з піснею “Heart of Steel”.

TVORCHI отримали 9 балів від журі та 10 максимальних балів від глядачів, що дало їм однозначну перемогу у національному відборі.

Що відомо про гурт TVORCHI

Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI
Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI

Гурт TVORCHI складається із музиканта Андрія Гуцуляка і вокаліста Джеффрі Кенні. Гурт зародився у 2018 році у Тернополі. Саме там Андрій і нігерієць Джеффрі навчалися у місцевому ВНЗ на фармацевтів.

Зараз гурт TVORCHI має 4 студійних альбомів і здобули популярність. Талан музикантів був відмічений престижними українськими преміями: у 2021 та 2022 році TVORCHI стали переможцями премії YUNA.

Гурт досить швидко набрав популярності в Україні. Музиканти роблять цікаву і нову музику. Співає гурт англійською і українською мовами. Варто додати, що Джеффрі, хоть і родом з Нігерії, співає українською мовою майже без акценту.

Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI
Євробачення-2023: що відомо про гурт TVORCHI

Про що пісня “Heart of Steel”, з якою TVORCHI поїдуть на Євробачення

Пісня “Heart of Steel”, з якою TVORCHI поїдуть на Євробачення, про людей, які стикаються з важкими ситуаціями, але йдуть вперед з посмішкою на обличчі. За словами виконавців, саме такими вони бачать зараз українців.

Іноді треба відпустити

Іноді потрібно відвести погляд

А іноді ти просто маєш знати

Коли підняти середній палець вгору

, – співає у пісні гурт TVORCHI.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.