Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих: “Будеш мені робити нерви”

Відомий український співак Віктор Павлік зізнався, що боїться того, щоб молода дружина не здала його в будинок престарілих. Артист одружений з жінкою, молодшою від нього на 28 років.

Віктор Павлік в 2020 році одружився на блогерці Катерині Репяховій, яка також його концертна директор. Роман пари бурхливо обговорювали користувачі Мережі, тому що вони почали відносини, коли співак був в шлюбі з іншою жінкою, але пара витримала критику і не зважає на хейтерів.

Зараз під час війни в Україні Віктор Павлік їздить з благодійними концертами, на яких його іноді супроводжує дружина. На цей раз вони розважали жителів будинку престарілих, а по дорозі додому між зірковим подружжям стався такий діалог:

Їдемо ми вже назад і Віктор Франкович знаєте що мені каже? Каже, що я його здам в будинок престарілих. Нормально він взагалі про мене думає?

, – поділилася Катя в Інстаграм-блозі.

Віктор Павлік у майці показав, чим підкорив вдвічі молодшу дружину Катю Репяхову
Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих

Павлік перебив дружину і сказав:

В Пущі-Водиці кажуть, що для артистів є. Кожен має свій номер, свою кімнату і що живуть як в Бога за пазухою

Репяхова пожартувала і відповіла чоловіку:

Якщо не будеш мені робити нерви, то будемо жити довго

Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих
Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих

Різниця у віці пари є найчастішою темою, яку обговорюють в Мережі. У них підростає маленький син і хейтери вважають, що Віктор Павлік в своєму віці скоріше дідусь, ніж молодий батько, але Катя Репяхова захищає коханого і відмічає, що її чоловік прекрасно справляється з роллю тата, він дуже люблячий і уважний.

Катя Репяхова заявила, що їй соромно обійняти та поцілувати 59-річного Віктора Павліка
Віктор Павлік боїться, що 28-річна дружина здасть його в будинок престарілих

Нагадаємо, сина Павліка і Репяхової звуть Михайло. Він з’явився на світ у 2021 році. Від минулих шлюбів у співака було троє дітей, але молодший син Павло помер у 2020 році від раку. Артист часто їздить до нього на могилу.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.