“Нас треба поселити, нас треба погодувати”: 37-річна Цибульська розповіла, за які кошти живе її родина у війну

Відома українська співачка в останньому інтерв'ю розповіла багато цікавого про фінансову складову свого життя. За що живе її родина та хто забезпечує їх коштами – деталі

Олю Цибульську знають мільйони українців. Останнім часом творчість співачки стає дедалі популярнішою серед населення, а її пісні буквально вивчені на пам’ять всіма шанувальниками. Артистку цінують не лише за безперечний вокальний талант, а й за неймовірне почуття гумору. Оля Цибульська стала найкращою подругою для тисяч підписників у Інстаграмі, а тепер її авдиторія дізналась трішки більше про особисте життя.

Оля Цибульська про заробіток під час війни

В останньому інтерв’ю для Слави Дьоміна українська співачка зізналась, за який кошт живе після початку повномасштабного вторгнення. Як і багато інших артистів, Оля Цибульська забула, що це таке – заробляти гроші з власних концертів. Виступи артистки перетворились на благодійні та волонтерські ініціативи.

Оля Цибульська прокоментувала свій заробіток
Оля Цибульська прокоментувала свій заробіток

Хоча багато артистів сьогодні почали брати відсоток з благодійних виступів, аби хоч якось виживати, Цибульська продовжує працювати абсолютно безоплатно. Втім, зізналась співачка, організатори подібних заходів завжди повинні усвідомлювати, що певні витрати вони мусять покрити.

Я не почала заробляти на благодійних концертах, на це вони і благодійні концерти – інших у нас поки що немає. Єдине, що ми обговорюємо з організаторами, я говорю про це завжди прямо. Я не їжджу без Нестора, бо він неповнолітня дитина… Я не можу приїхати за свій рахунок, бо я не заробляю. Тому є побутовий райдер… Нас треба поселити, нас треба нагодувати

– прокоментувала артистка.

За що живе родина Цибульської після 24 лютого

За що живе родина Олі Цибульської під час війни
За що живе родина Олі Цибульської під час війни

У відповідь на запитання Дьоміна про те, за що артистка живе, якщо за свою роботу не отримує навіть найменшого відсотка, Цибульська зізналась, що, на щастя, її чоловік не працює в шоубізнесі та має змогу забезпечувати родину. Крім того, співачка розповіла, що завжди ставилась до своєї сфери діяльності не як до розваги, а як до серйозного бізнесу. Саме тому зараз Цибульська має певні кошти, які відкладала з метою інвестування. Втім, продовжує артистка, навіть попри всі нюанси зараз доводиться “не солодко”.

Якісь заощадження були. Я скажу, що в тій банці давно так треба вже шкрябати і воно на дні, але є ціль і я розумію, заради чого це все

– зазначила співачка.

Також в інтерв’ю українська зірка зізналась, що навіть попри “затягнутий пояс” нині у столиці сім’ї з трьох членів важко прожити на 20 тисяч гривень, адже кожного дня може статись непередбачувана ситуація, яка потребує додаткових витрат.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.