Боб-каре більше не в моді: Олена Зеленська зробила модну стрижку каскад — хіт сезону (ФОТО)

Олену Зеленську називають найстильнішою і найкрасивішою першою леді за всі роки незалежності України. Дійсно, дружина Володимира Зеленського слідкує за трендами і завжди виглядає приголомшливо.

Як тільки Олена Зеленська отримала статус першої леді, публіка прикувала до неї погляд і слідкує за нею не менше, ніж за Президентом України. Обговорює публіка не лише її діяльність, а й образи, в яких Олена з’являється на світських заходах.

Варто відзначити, що перша леді України має відмінний стиль і знає, як підкреслити свої переваги. Звісно, в цьому їй допомагають кращі стилісти України. Наряди Олени завжди виглядають стримано, лаконічно і при цьому дуже стильно. Цікаво, шо в гардеробі Зеленської одяг лише українських брендів.

Над зачіскою та макіяжем першої леді також попрацювали стилісти. Зараз перша леді носить модну стрижку – каскад, яка є хітом 2022 року.

Олена Зеленська показала, як виглядає в повсякденному житті
Боб-каре більше не в моді: Олена Зеленська зробила модну стрижку каскад

Варто відзначити, що каскад – є універсальною стрижкою і підходить під всі форми обличчя  і типи волосся. Така стрижка підходить, як юном дівчатам, так і жінкам у віці. Крім цього, на базі каскаду можна зробити багато стильних зачісок. Волосся з такою стрижкою можна зв’язати у хвіст, зробити пучок, або ж накрутити локони. Навіть, якщо волосся залишити просто розпущеним, воно буде виглядати, як  укладена стилістом зачіска.

Олена Зеленська в інтерв'ю розповіла, як живе її сім'я після 24 лютого
Боб-каре більше не в моді: Олена Зеленська зробила модну стрижку каскад

Нагадаємо, з початком повномасштабної війни в Україні Олена Зеленська веде активну політичну роботу, яка допомагає прискорити нашу перемогу. Перша леді проводить перемовини з представниками країн, які підтримують Україні, і докладає зусиль в отримані України фінансової та військової допомоги від західних партнерів. Також Олена Зеленська регулярно дає інтерв’ю іноземним журналістам і розповсюджує інформацію про російську агресію на території України.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.