Решетнік розповів про умови життя в елітному районі Києва в блекаут: “18 годин без світла, води та опалення”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік з сім'єю живе в елітному житловому комплексі Києва "Новопечерські Липки", де по 18 годин немає світла, води і тепла.

Зараз в Україні постійно відбуваються блекаути через влучання росіянами по енергетичній інфраструктурі. Як прості українці, так і зірки шоу-бізнесу вимушені пристосовуватися до таких умов життя. Це дуже непросто, але Україна обов’язково витримає і переможе.

Решетнік розповів про умови життя в елітному районі Києва в блекаут
Решетнік розповів про умови життя в елітному районі Києва в блекаут

Такий позитивний настрій намагається нести телеведучий Григорій Решетнік, який прийняв рішення не виїжджати за кордон з дружиною і маленькими дітьми, а залишився вдома і теж відчуває всі “радощі” блекауту. В своєму Інстаграм-блозі на День Святого Миколая він виставив сімейне фото і написав, як вони пережили цей день з тривогами, перенесенням дітей в коридор і довгим блекаутом:

18-ть годин без світла, води та опалення… Свято, подарунки під ялинкою та усмішки синів… Живемо на високому поверсі – весь день носимо та водимо дітей до школи, на прогулянку… Плюс самі паралельно працюємо…

Григорій відмітив, що вони з дружиною розуміють, що є сім’ї, яким набагато складніше, тому він намагається всіх підтримати і сказати, що не можна опускати руки, треба любити Україну і допомагати хто чим може виборювати незалежність.

Дружина Григорія Христина Решетнік також для своїх підписників розповіла про 18-годинний блекаут і розказала, що цього року вони святкували День Миколая по старому 19 грудня, тому що не встигли підготуватися до 6 числа, але в наступному році вони святкуватимуть за європейським календарем.

Нагадаємо, Решетніки в шлюбі вже 12 років. У пари підростають троє хлопчиків, Іван, Дмитро і Олександр. Багатодітні зіркові батьки не збираються зупинятися на досягнутому.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.