Камалія одягла дочок від пакистанського мільярдера в українські вишиванки: цвіт нації росте (ФОТО)

Найбагатша українська співачка Камалія показала теплі сімейні знімки з дочками від чоловіка-мільярдера, яких нарядила в чарівні вишиванки.

Камалія – відома українська співачка, переможниця конкурсу краси “Місіс Світу”, а також заслужена артистка України, яка зараз активно займається благодійною діяльністю і допомагає країні під час війни.

Зірка 24 лютого 2022 року знаходилася у себе вдома в Києві, а її чоловік Мохаммад Захур за декілька днів до повномасштабного вторгнення через застереження бізнес-партнерів забрав доньок і виїхав в Лондон. Коли все почалося, співачка разом з мамою поїхала на захід, а потім возз’єдналася з сім’єю за кордоном.

Зараз Камалія в Києві, на День Святого Миколая знаменитість разом зі своїми дочками і чоловіком Захуром відвідала дитячу лікарню “Охматдит”.

Камалія одягла дочок від пакистанського мільярдера в українські вишиванки

На опублікованих фото в її Інстаграм-блозі співачка з’явилася з Арабеллою і Мірабеллою, які були одягнені в нарядні вишиванки, а Захур переодягнувся в Святого Миколая.

Камалія одягла дочок від пакистанського мільярдера в українські вишиванки

Це був захід для маленьких пацієнтів клініки, там також була телеведуча Соломія Вітвіцька, співак Макс Барських.

З Днем святого Миколая, будьте здорові! Хай здійсниться наше спільне головне бажання. І не забувайте зробити хоча б невеличке диво для малечі

, – написала Камалія під фото.

Нагадаємо, з Мохаммадом Захуром Камалія познайомилася на закритій вечірці, куди її запросив друг. Мільярдер закохався у співачку і запросив її на побачення, так між ними закрутилися відносини і вони дуже швидко одружилися. Дітей пара народила через багато років спроб артистки завагітніти. Її заповітна мрія стати мамою здійснилася в 2013 році і на світ з’явилися двійнята Арабелла та Мірабелла.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.