75-річна Ніна Матвієнко приголомшила правдою про своє дитинство: довелось брехати, аби було хоч щось їсти

Легендарна українська співачка зізналась, що насправді народилась не 10 жовтня та розповіла сумну історію про те, навіщо її матері довелось брехати та підробляти дату народження своєї дитини

Одна з найвідоміших українських співачок завоювала мільйони українських сердець різних поколінь. Ніну Матвієнко обожнюють та поважають, але до певного моменту ніхто з її прихильників не знав, що насправді у глибокому дитинстві мама артистки підробила її дату народження. Насправді українська зірка народилась 13 жовтня, проте у документах написали 10. Чому мамі Ніни Матвієнко довелось брехати?

Легендарна українська співачка розповіла, чому в дитинстві їй довелось збрехати про дату народження
Легендарна українська співачка розповіла, чому в дитинстві їй довелось збрехати про дату народження

Ніна Матвієнко про свій день народження

В ефірі телепрограми “Точка опори” на телеканалі Дом Ніна Митрофанівна розповіла факт зі свого життя, про який раніше знали лише її найближчі люди. Співачка зізналась, що насправді вона народилась не 10 жовтня, як всі звикли вважати, а 13 числа. Знаменитість також додала, що святкує вона завжди свій справжній день народження – перед Покровою, втім усі документи та біографічні відомості містять зовсім іншу дату.

Так, у коментарі для ведучої програми “Точка опори” Ніна Матвієнко зізналась, що її матері свого часу довелось підробити справжню дату народження дитини для того, щоб отримати допомогу. Кожному, хто народився 10 числа того часу видавали крупу, але Ніна Митрофанівна була народжена 13. Саме тому її мама вирішила схитрити та записати у документи зовсім іншу дату, аби все-таки отримати манну крупу.

Святкую я завжди 13-го жовтня, перед Покровою, оскільки мама сказала, що я з найстаршим братом в один день народилася

– прокоментувала легендарна співачка.

Ніна Матвієнко зізналась, що раніше її справжню дату народження знали лише найближчі люди
Ніна Матвієнко зізналась, що раніше її справжню дату народження знали лише найближчі люди

Нагадаємо, що цьогоріч українська співачка відзначала свій ювілей. 75 років Ніна Матвієнко навіть не святкувала, адже, зізналась співачка, її день народження припав на день масованого обстрілу України. Так, зазначила Ніна Матвієнко, у неї не було святкового настрою. На відео для своєї доньки Тоні Матвієнко знаменитість розповіла, що їй було складно усвідомлювати, що доки у неї ніби й свято, поруч ходить смерть і горе.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?