“Буду чекати зустрічі”: 46-річний Галкін поставив Пугачову перед фактом, що проведе День закоханих не з нею

Відомий російський гуморист Максим Галкін вже зараз знає, що буде робити на День закоханих 14 лютого 2023 року. В його планах немає романтики з Аллою Пугачовою.

Вже 20 років Максим Галкін і Алла Пугачова разом. З самого початку цих відносин публіка передбачала, скільки вони будуть разом і ніхто не міг подумати, що цей шлюб буде таким міцним і гармонійним. Співачка і гуморист познайомилися в 2001 році на “Слов’янському базарі” з подачі Філіпа Кіркорова, який тоді був чоловіком Примадонни. Вони офіційно ще були одружені, але фактично вже не жили разом і збиралися розходитися.

Коли Пугачова і Галкін випустили кліп на спільну пісню “Будь или не будь”, ЗМІ почали активно обговорювати їх роман, однак до 2008 року вони не давали ніяких коментарів про свої стосунки. В 2011 році закохані скріпили почуття шлюбом, в 2013 році сурогатна матір народила їм двійнят Лізу і Гаррі, а в 2017 році знаменитості повінчалися. Різниця у віці не завадила їм створити міцну сім’ю.

Лізу і Гаррі Галкіних народила сурогатна матір
46-річний Галкін поставив Пугачову перед фактом, що проведе День закоханих не з нею

Не зважаючи на те, що пара показує приклад щирої та гармонійної любові, їх постійно підозрюють в розлученні. Кількість цих домислів збільшилася після переїзду подружжя з росії в Ізраїль, тому що Максим Галкін зараз мало часу проводить з родиною через гастролі в різних країнах світу.

Вже зараз гуморист знає, як проведе День закоханих 14 лютого 2023 року — без Алли Борисівни. В Інстаграм-блозі Галкін анонсував сольний концерт на День Святого Валентина:

Буду чекати зустрічі з вами, дорогі глядачі!

Нагадаємо, причиною переїзду зіркової пари з росії стала їх антивоєнна позиція. Максим Галкін з самого початку російського вторгнення відкрито виступає в підтримку України, а Примадонна його мовчки підтримувала. Своє слово Алла Пугачова сказала, коли її чоловіка визнали іноагентом, після чого вона залишила замок в підмосков’ї і разом з дітьми остаточно поїхала з рф.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.