Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину: “Діти — лайк, супер, більше треба”

Відомий український співак Володимир Дантес після розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою зустрічається з дизайнером одягу Дашею Кацуріною, з якою вже говорить про поповнення.

Вова Дантес і Надя Дорофєєва багато років вважалися найкрасивішою парою в українському шоу-бізнесі, але їх шлюб розпався в 2022 році і це стало великою несподіванкою для їх численних прихильників. На публіці зірки здавалися щасливими, однак виявилося, що між ними давно зникло кохання, яке переросло в дружню любов, а романтика і пристрасть пішла.

Слідом за ними про розлучення об’явили Михайло і Даша Кацуріни, близькі друзі Дантеса і Дорофєєвої. Пізніше з’ясувалося, що вони фактично обмінялися партнерами.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Зараз Надя зустрічається з Мішею, а Вова з Дашею. В шлюбі у Кацуріних народилося двоє дітей, дочка Олександра і син Іван, які після розлучення батьків проводять час з ними обома, але окремо. Їх нові зіркові обранці також бавляться з дітьми.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Коли Дантес і Дорофєєва були одружені, співак заявляв, що він чайлд-фрі і не планує ставати батьком, але зараз, спілкуючись з малюками коханої, він змінив думку.

В своєму Інстаграм-блозі Даша Кацуріна показала розмову в ліфті з Володимиром і дітьми:

Вова приїхав у Варшаву в рамках туру Пожежа (гумористичне шоу з Олексієм Дурнєвим — ред.) і вимагає в мене ще дітей. Що робити?

, – написала Даша.

Така розмова між ними відбулася:

Що-що ти кажеш?

Кажу, діти — лайк, супер, більше треба, двох замало вже.

Так? Ну я згодна. Третього? Чи собаку?

Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину
Володимир Дантес і Даша Кацуріна заговорили про третю дитину

Нагадаємо, романтичні стосунки між друзями Кацуріною і Дантесом зав’язалися, коли Володимир підтримував Дашу після зради Кацуріна з Дорофєєвою. Пари більше не спілкуються між собою і живуть окремим життям. Нова обраниця Дантеса навіть просить дочку не слухати при ній пісні Наді, тому що їй неприємно їх чути після того що сталося.

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?