Кучеренко, Камалія, невістка Поплавського та інші: українські зірки, які брали участь в конкурсах краси

Українські жінки здатні в собі поєднувати красу, талант і розум. Героїні нашої сьогоднішньої статті саме такі, адже крім досягнень у кар'єрі вони щей змогли відзначитися на конкурсах краси.

Камалія

Відома українська співачка Камалія стала найкрасивішою жінкою світу у 2008 році. Тоді Камалія обійшла 40 претенденток зі всього світу і отримала заповідну корону.

Якою була Камалія на Місіс Світу 2008, де вона стала переможницею
Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: Камалія

Після отримання звання “Місіс світу-2008” Камалія залишила модельну кар’єру і присвятила себе творчості та сім’ї.

Олександра Кучеренко

Якщо Камалія отримала корону на самому піку кар’єри, то телеведуча Олександра Кучеренко навпаки почала свій творчий шлях з конкурсу краси. Дівчина стала найкрасивішою дівчиною України у 2016 році і отримала звання “Міс Україна”.

Олександра Кучеренко
Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: Олександра Кучеренко

Цей конкурс став доленосним у житті дівчини. Саме там вона зустріла свого майбутнього чоловіка Дмитра Комарова. Телеведучий-мандрівник був одним із членів журі і закохався у юну красуню з першого погляду.

Зараз Олександра будує кар’єру телеведучої на телеканалі ICTV.

Невістка Михайла Поплавського

Єдиний син Михайла Поплавського Олександр веде не публічний спосіб життя, а ось його дружина Аліна вже встигла прославитися. У 2019 році дівчина стала переможницею престижного конкурсу Mrs. Ukraine International.

Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: невістка Поплавського
Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: невістка Поплавського

Це конкурс краси для успішних жінок, які мають бути не лише гарними, а й розумними та самодостатніми. Аліна Поплавська являється кандидатом культурології та менеджером готельно-ресторанного бізнесу.

Анна Неплях

Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: Анна Неплях
Українські зірки, які брали участь в конкурсах краси: Анна Неплях

Анну Неплях публіка знає з романтичного сезону “Холостяк” на телеканалі СТБ. Дівчина боролася за серце успішного красунчика у 10-му сезоні проєкту, але до фіналу так і не дійшла. У 2021 році Анна стала переможницею конкурсу “Міс Україна Всесвіт”, обійшовши всіх конкурсанток.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.