Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу: мініатюрна жінка, не схожа на співачку

Відома українська співачка Ані Лорак рідко показує свою маму Жанну Василівну. Відомо, що у зірки було бідне дитинство і вона жила в інтернаті.

Ані Лорак народилася в місті Кіцмань, це Чернівецька область. Її батьки розлучилися ще до її народження, але мама співачки дала дочці прізвище батька — Куєк. Дитинство майбутньої зірки пройшло в бідності. Вони жили в будинку без газу, води і опалення, мало їли, цукерки бачили тільки на свята, одягалися в старі обноски.

Зручностей ніяких, ні гарячої, ні холодної води, туалет на вулиці. Та нічого у нас не було, одні голі стіни — ні телевізора, ні ліжка. Ми жили не на межі бідності, а за нею

, – розповідала Ані Лорак в інтерв’ю.

Ані Лорак в дитинстві з мамою
Ані Лорак в дитинстві з мамою

Жанна Василівна багато працювала, щоб прокормити чотирьох дітей і була змушена віддати Кароліну в 6 років в школу-інтернат до братів.

Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу

Співачка зізнавалася, що не ображається на батьків за таке дитинство і коли у неї з’явилася можливість, вона забезпечила їм безбідне життя. За її словами, вона зробила ремонт в маминій квартирі та висилає додому гроші, а її особисте життя тепер не має нічого спільного з тим, з чого вона починала.

Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає мама Ані Лорак і колишня теща Мурата Налчаджиоглу

Ставши матір’ю, Ані Лорак нічого не жалкує для своєї дочки Софії. Дівчинка народилася в шлюбі артистки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. В 2019 році вони розлучилися після 10 років подружнього життя через те, що чоловік цікавився іншими жінками і це випливло в пресі завдяки папараці.

Після розлучення знаменитість заміж не вийшла, а її колишній обранець заручився з молодою візажисткою Лілією, з якою займається косметичним бізнесом. Пара живе в Україні і часто відпочиває на батьківщині Мурата в Туречичні.

Нагадаємо, від початку війни 24 лютого 2022 року Ані Лорак, яка давно живе і працює в росії, не підтримала Україну і не висловила свою позицію, так само як зробила це після вторгнення в 2014 році.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.