Святкують всі: Ліля Ребрик і Анна Кошмал – річницю весілля, Ірина Горова – 45-річний ювілей

Незважаючи на ситуацію, в якій опинилися українці, в житті є місце не лише для переживань, а й для радості. От і зірки влаштовують маленькі домашні свята, щоб хоч трішки відволіктися від сумних реалій.

Анна Кошмал

Зірка “Сватів” вийшла заміж у 2017 році, подарувавши коханому чоловіку синочка Михайлика. Час спливає швидко. Ось уже подружжя дожило до дерев’яного весілля. Всі ці 5 років Анна уникає розповідей, ким є її обранець і чим займається.

Анна Кошмал 5 років щаслива у шлюбі

А весільні світлини з того пам’ятного дня на честь річниці шлюбу все-таки виклала в мережу. П’ять років – неначе термін невеликий, але відтоді все дуже змінилося, й наречена вже зовсім не така, якою була на весіллі. Принаймні Кошмал себе почуває значно дорослішою.

Лілія Ребрик

Гімнастка і телеведуча живе у шлюбі з Андрієм Диким вже 11 років. Лілія з цього приводу піддалася ностальгійним спогадам і знайшла світлини зі шлюбної церемонії, щоб іще раз їх передивитися.

Лілія Ребрик з Андрієм Диким 11 років разом

Щоправда, знімки зроблені не 11 років назад, а торік. Подружжя ще в мирній Україні відзначало 10-річчя шлюбу і на честь цього вбралося в наречених і зробило гарний фотосет. Будемо сподіватися, що 12-річчя весілля пара зустрічатиме вже при світлі і без звуків вибухів.

Ірина Горова

Похвалитися річницею шлюбу продюсерка не може, оскільки давно розлучилася з репером Потапом. А от власне 45-річчя – будь ласка. Святкували дуже скромно в вузькому родинному колі. На ювілей у київський ресторан завітали діти й батьки винуватиці урочистості.

Ірина Горова з дітьми і батьками відзначила 45-річчя

Коли вимкнули світло, запалили свічки, тож вечеря виглядала дуже романтично. Старша донька іменинниці прийшла зі своїм чоловіком. А син Потапа значно витягнувся останнім часом. Багато хто з нас у світлі останніх подій усвідомив, що найбільше щастя – це коли поряд рідні люди.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.