Екс-дружина Узелкова Марина Боржемська розповіла про життя в умовах блекауту: “Важко готувати їжу”

Відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська, яка раніше була дружиною боксера В'ячеслава Узелкова, поділилася, як їй живеться в умовах блекауту.

Марина Боржемська разом з дітьми від колишнього чоловіка В’ячеслава Узелкова знаходиться в Україні, не зважаючи на війну. Зірка шоу “Зважені та щасливі” розповідала, що разом з ними приймала рішення залишитися вдома, тому всі ці 10 місяців як і звичайні українці фітнес-тренерка живе в складних умовах і важкому емоційному стані.

Марина Боржемська розповіла про життя в умовах блекауту
Марина Боржемська розповіла про життя в умовах блекауту

Відключення світла, води і отоплення не оминуло Марину. В своєму Інстаграм-блозі 25 грудня Боржемська привітала підписників з Різдвом, згадавши про блекаут:

Сьогодні ми святкуємо Різдво за Григоріанським календарем. Ми зустрічаємо свята у непростих умовах. Відсутність світла, тепла, води. Нам важко готувати їжу, спокійно сидіти за сімейним столом, сміятися та радіти прийдешнім святам. Та ми це робимо. При свічках, в обіймах один одного, з простими стравами. Радіємо тому, що маємо. Радіємо світлим святам. Радіємо, якщо є можливість. Молимося за тих, хто не вдома. За тих, хто в окопах оберігає нашу країну. За тих, хто в окупації. Пам’ятаємо тих, хто не дожив до цього свята. І загадуємо бажання. Одне єдине. Віримо в диво. Але знаємо точно, хто нам його подарує – ЗСУ. З Різдвом. Ви святкуєте 25 грудня чи 7 січня?

, – написала Марина.

Користувачі Мережі захопилися красою Боржемської та відповіли, хто коли святкує Різдво Христове:

  • “Тепер тільки 25 грудня!!! Ми з усім світом! Ніщо не повинно нас з’єднувати з “сусідами”;
  • “Марино, ви неймовірна”;
  • “Важко цього року перелаштуватись на новий календар. Будемо заздалегідь планувати святкування 24 грудня вже на наступний рік, зі святом!”;
  • “Красуня”;
  • “І те, і те святкуємо”;
  • “Христос народився! Вперше святкуємо 25 грудня! Все буде Україна!”.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.