Дружина Тараса Тополі Alyosha поскаржилася на життя в Штатах: “Вчотирьох на маленькому диванчику”

Співачка Alyosha після початку повномасштабної війни в Україні з трьома маленькими дітьми поїхала до США. Нещодавно артистка дала велике інтерв'ю, в якому розповіла, як їй живеться за кордоном.

З  початку повномасштабної війни в Україні мільйони жінок були змушені втікати за кордон, щоб не наражати на небезпеку своїх дітей. Співачка Alyosha не стала виключенням. Дівчина разом зі своїми трьома дітьми поїхала до США, де у неї живе свекруха, в той час, як її чоловік Тарас Тополя вступив до лав ЗСУ і пішов на фронт.

Співачка живе в Америці вже 10 місяців. Нещодавно Alyosha дала велике інтерв’ю, яке вийшло на Ютуб-каналі Оліцької. Співачка розповіла, як їй живеться під одним дахом зі свекрухою і чи подобається їй життя в Америці.

Дружина Тараса Тополі Alyosha поскаржилася на життя в Штатах
Дружина Тараса Тополі Alyosha поскаржилася на життя в Штатах

Альоша зізналася, що їй не подобається життя за кордоном хіба що через те, що вона тут вимушено.

Не подобається, що я тут насильно. Що це не з мого бажання я тут. Я тут, тому що треба

, – зізналася Alyosha.

Дівчина розповіла, що вона живе в двоповерховому будинку зі своєю свекрухою. Незважаючи на те, що будинок просторий, вона із трьома дітьми поселилася в одній кімнаті.

У нас є своя кімната, де я з дітьми, хоча там є ще кімната, куди можна було розілитися… але нам і не тісно. Я на маленькому диванчику з Марійкою, а хлопці на великому ліжку. Але так часто стається, що ми всі вчотирьох або на великому ліжку, або на маленькому диванчику. Я – в позі “зю”.

, – розповіла Alyosha.

Також артистка добавила, що не подобається в Америці їй ні їжа, ні місцева вода. За словами Альоші, їжа там вся має штучний смак – м’ясо,  овочі та інше, а вода з крану тече настільки хлорована, що набравши ванну, від випарів хлорки буквально роз’їдає очі.

Співачка дуже сумує за рідною Україною і мріє швидше повернутися додому.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.