“Схожа на хлопчика”: 41-річна Тоня Матвієнко показала маленьку дочку від 44-річного Арсена Мірзояна

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала підписникам свого Інстаграм-блогу маленьку дочку від чоловіка Арсена Мірзояна, яка вважає себе схожою на хлопчика.

Тоня Матвієнко — донька народної артистки України Ніни Матвієнко. Вона пішла по стопах знаменитої матері і теж стала співачкою. У неї було бажання пробитися на велику сцену самостійно, без допомоги Ніни Митрофанівни, тому Антоніна вирішила спробувати свої сили в вокальному шоу “Голос країни”. Цей проект став для неї доленосним, там вона зустрілася з майбутнім чоловіком Арсеном Мірзояном.

Під час участі в шоу між виконавцями склалися добрі дружні відносини, які переросли в романтичні вже після завершення, коли новоспечені зірки їздили з концертним туром по Україні. Арсен мав шлюб з іншою жінкою, але не зміг встояти перед почуттями до Тоні.

15 січня 2016 року Матвієнко народила доньку Ніну від Мірзояна. Вони тоді жили в незареєстрованому шлюбі, а 15 червня 2017 року узаконили стосунки.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна, яку він покинув заради Тоні Матвієнко
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна

Молодша Ніна Матвієнко з дитинства не боїться сцени, вона виходила з батьками до глядачів і присутня на багатьох їх концертах. Зараз Тоня з дочкою намагаються обжитися у Великобританії, туди вони тимчасово переїхали через війну в Україні.

В своєму Інстаграм-блозі дружина Арсена Мірзояна показала, як зараз виглядає їх дитина. Вона сфотографувала дочку в ліфті, дівчинка постала в спортивній кофті і з гарною заколкою.

Каже, що схожа на хлопчика

, – написала Тоня, влаштувавши голосування серед підписників. Серед опитаних 34% думають, що Ніна справді схожа на хлопчика, а 66% бачать в ній гарну дівчинку.

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко показала, як виглядає її дочка від Арсена Мірзояна

Нагадаємо, у Тоні Матвієнко також є доросла дочка Уляна від першого чоловіка, а у Арсена Мірзояна від першого шлюбу залишилися два сини.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.