Червоні буси і чорне золото: стильна Ольга Сумська показала, хто найпрекрасніша жінка у цілому світі

Відома українська акторка Ольга Сумська часто вражає публіку своєю красою навіть у свої 56 років. На цей раз красуня показала неймовірний образ в українському стилі.

Ольга Сумська – чи не єдина українська акторка, яка змогла пронести статус “найкрасивішої жінки шоу-бізнесу” крізь роки. Її красою захоплювались і тоді, коли акторці було 20 років і зараз, коли їй вже за 50.

Струнка фігура, виразні риси обличчя та довге, розкішне волосся – саме такою знають Ольгу Сумську глядачі. Крім того, що акторка красива від природи, вона вміє підібрати вдалий одяг і макіяж, який ще більше підкреслює її переваги.

Ольга Сумська показала, хто найпрекрасніша жінка у цілому світі

Так, нещодавно Ольга Сумська вразила своїх прихильників стильним образом в українському стилі.

В своєму Інстаграм-блозі артистка опублікувала фото та відео з новорічного фестивалю “Пісенна садиба”, де вона взяла участь. На захід Ольга Сумська одягнула розкішну сукню-вишиванку чорного кольору з золотою вишивкою. Свій образ акторка доповнила багатошаровими червоними бусами. Ольга зробила свої улюблені локони і яскравий макіяж з акцентом на очі.

Прихильники були настільки вражені красою акторки, що засипали її компліментами в коментарях.

Ось, що написали коментатори:

“Просто гарні і органічні”;

“Ольга В’ячеславівна ви найприкраснійша жінка у цілому світі”;

“Чарівна”;

“Красунечка”;

“Ви неймовірна”;

“Розкішна жінка неймовірної вроди”.

Варто відзначити, що Ольга Сумська має саме природну красу. На відміну від багатьох своїх колег по сцені Ольга не робила ніяких пластичних операцій, щоб удосконалити себе.

Втім, для того, щоб не постаріти завчасно акторка регулярно ходить до косметологів та робить різні омолоджувальні процедури. Не економить Сумська і на доглядовій косметиці.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.