Розгулюють по Берліну вдвох: в парах Валерія і Костянтина Меладзе розлад. Буде заміна Джанабаєвій і Брежнєвій?

57-річний співак Валерій Меладзе дав концерт в Берліні та вивів на сцену старшого брата, 59-річного композитора Костянтина Меладзе. Дружин братів з ними не було.

Відомий російський продюсер і композитор Костянтин Меладзе зник з радарів після того, як поширилися чутки про його розлучення зі співачкою Вірою Брежнєвою. З 24 лютого 2022 року екс-солістка групи “ВІА Гра” активно підтримує Україну, займається благодійною і волонтерською діяльністю, а її зірковий чоловік мовчить і не висловлює ніякої позиції стосовно війни.

Пара перестала з’являтися на нових спільних фото і виходити разом в світ, тому влітку 2022 року заговорили, що Меладзе і Брежнєва розлучилися. Цю інформацію знаменитості не прокоментували.

Брати Меладзе засвітилися в Берліні без Джанабаєвої і Брежнєвої
Брати Меладзе засвітилися в Берліні без Джанабаєвої і Брежнєвої

Вперше за цей час композитор вийшов з тіні і зробив це на концерті у молодшого брата Валерія Меладзе в Берліні. Після паузи в гастрольній діяльності артист поновив виступи і відправився в тур по Німеччині. На концерті в столиці співак попросив вийти на сцену Костянтина. Брати засвітилися в Інстаграм-блозі учасниці “ВІА Гри” Софії Тарасової.

Брати Меладзе засвітилися в Берліні без Джанабаєвої і Брежнєвої
Брати Меладзе засвітилися в Берліні без Джанабаєвої і Брежнєвої

Скандально відома блогерка Лєна Міро не розуміє, чому музиканти не взяли з собою співочих дружин Альбіну Джанабаєву і Віру Брежнєву. Вона запідозрила, що в сім’ях зірок не все гаразд і брати можуть знаходитися в пошуках заміни своїм вже не таким молодим обраницям, якими вони були колись.

Що мене здивувало — а чому брати самі? У обох є дружини. Невже в сім’ях розлад? Як інакше зрозуміти братів Меладзе, розгулюючих по Берліну вдвох? Ні, ну нічого такого в цій передбачуваній події немає — обидва до Віагрових були одружені, так чому б знову не розлучитися?

– заявила Міро.

Нагадаємо, в шлюбі Костянтина Меладзе і Віри Брежнєвої немає спільних дітей. У Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої троє спадкоємців, старший син з’явився на світ ще коли вони приховували свій роман.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.