Репяхова розповіла про іншу жінку Віктора Павліка, яка встала між ними: “Я не можу дивитися на це спокійно”

Відома українська блогерка і дружина артиста Віктора Павліка Катерина Репяхова чесно розповіла в своєму Інстаграм-блозі про жінку, яка псує їх стосунки.

Катерина Репяхова має велику аудиторію в Інстаграм-блозі, яка почала збільшуватися після того, як Віктор Павлік представив дівчину своєю коханою. Не зважаючи на майже 30 років різниці у віці, пара її не відчуває. Хейтерам Катя відповідає, що вік не має значення, коли є щирі почуття, так само вважає співак:

Вік абсолютно ні при чому, якщо в нас є хороші стосунки, якщо між нами є любов і в нас усе класно. Катя мене розуміє з півпогляду, а не те що з півслова

, – розповідав Віктор Павлік в інтерв’ю.

Їх роман почався таємно, коли артист був у третьому шлюбі з Лорою Созаєвою. Ця жінка і після розлучення так чи інакше була присутня в житті Віктора Павліка, про що розповідала Репяхова.

Третья жена Виктооа Павлика Лариса Созаева
Репяхова розповіла про іншу жінку Віктора Павліка, яка встала між ними

Учасники любовного трикутника довго вели суди стосовно квартири, яку співак купив в кредит у шлюбі з Ларисою, а також публічно з’ясовували стосунки.

Моєму чоловіку на протязі років навівали, що він винуватий у всіх гріхах. В неспроможності і не самостійності іншої людини “винуватий” мій чоловік. І навіть в смерті свого сина. З цим дуже важко жити. ВП надто добрий і інша людина цим користується. А я не можу на це дивитися спокійно

, – ділилася Катерина Репяхова в блозі.

Репяхова розповіла про іншу жінку Віктора Павліка, яка встала між ними

Нещодавно скандальна історія з квартирою вирішилася, тому на одну проблему в сім’ї Павліка і Репяхової менше. Як відмічала Катя, всі залишилися у виграші і ніхто не ображений результатами угоди.

Нагадаємо, Віктор Павлік вчетверте став батьком в 2021 році через рік після одруження з Катериною Репяховою. У пари народився син Михайло. Також у нього є дорослі син Олександр і дочка Христина від інших жінок, а син Павло від шлюбу з Созаєвою помер у 2020 році від раку.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.