Олександр Кривошапко розповів про розлучення з матір’ю своєї дочки та розлуку з дитиною: “Може занести”

Відомий український співак Олександр Кривошапко розлучився з другою дружиною, яка народила йому доньку і вперше розповів, в яких вони зараз стосунках.

Олександр Кривошапко після недовгого шлюбу зі зрадницею Тетяною Денисовою закохався в актрису Марину Кінські. У пари народилася донька Аліса, але зберегти сім’ю їм не вдалося. Зараз Марина з Алісою перебувають за кордоном, а Кривошапко знаходиться в Україні та активно займається волонтерською діяльністю.

В новому інтерв’ю Даніелю Салему Олександр розповів про нинішні відносини з колишньою дружиною і матір’ю своєї дитини:

Ми з Мариною не разом, ми з нею у дуже добрих стосунках, вони періодично якось трансформуються. У нас завжди є якісь розбіжності щодо дитини, це може бути. І десь при розбіжностях може занести, але якось взагалі мінімально, бо є одна мета — зробити дитину щасливою. Дитина дуже любить тата, дуже любить маму і ми давним давно вже прийшли до того, що давай без особистих якихось, все заради дитини та тьху тьху тьху, з різними, скажімо так, пригодами, проте ми знаходимо в собі сили залишатися у нормальних людських взаєминах. Як на мене, це ідеальний варіант після того, як ми не змогли зберегти сім’ю

Що відомо про трьох дружин Олександра Кривошапка
Олександр Кривошапко розповів про розлучення з Мариною Кінські та розлуку з дитиною

Співак розповів, що за весь час війни бачився з донькою лише раз, коли Марина привезла її в Україну на декілька днів. Йому як батьку важко бути в розлуці з дитиною, але ще важче усвідомлювати, що тут вдома в будь-який момент може “прилетіти” і Аліса знову побачить все те, що бачила, коли все почалося. Донька дає йому сил робити свою справу, тому що розуміє, що тато допомагає людям:

Тяжко, ніхто ж не знає, що буде з цією війною завтра. Бабуся у нас дуже класна, обидві класні бабусі, просто моя поки що далеко. Ось бабуся її по маминій лінії, Олена Анатоліївна, вона мабуть їй там багато каже хорошого про тата і мені донечка каже: “Тату, я знаю, що ти допомагаєш людям, ти великий молодець, я тобою пишаюся”. Вона мені це сказала – і все!

, – зізнався Кривошапко.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.