Аліна Гросу після переїзду в США здійснила свою заповітну мрію: “Тримаю в руках справжній Оскар”

Відома українська співачка Аліна Гросу, хрещеною мамою якої є поп-зірка Ірина Білик, після переїзду в Америку отримала можливість взяти в руки справжній Оскар.

Аліна Гросу нещодавно повідомила своїм прихильникам в Мережі, що поїхала в Сполучені Штати Америки на навчання і підвищення вокальної та акторської кваліфікації. Від хейтерів співачка отримала гнівні коментарі про те, що любити країну на відстані легко, коли в ній йде війна, але зірка спокійно на таке реагує. Від 24 лютого 2022 року Гросу знаходилася в Україні і не виїжджала за кордон, присвятивши себе волонтерській і благодійній діяльності, у себе вдома на батьківщині Аліна з батьками приймала вимушених переселенців, готувала для них їжу у їдальні і підтримувала їх дух, знаходячись поряд.

Зараз вона поїхала з метою стати ще більшим професіоналом своєї справи, щоб мати змогу продовжувати допомагати українцям і бути корисною своїй країні. Віддалено Аліна Гросу продовжує займатися благодійністю, але більшу кількість справ вона тимчасово передала батькам, які залишилися в Україні.

Аліна Гросу розповіла про операції на обличчі та показала себе натуральною
Аліна Гросу після переїзду в США отримала Оскар

Нещодавно артистка розповідала, що скільки коштує в Америці та скільки грошей потрібно для нормального життя там. На цей раз в Інстаграм-блозі Гросу з’явилася на відео з світського заходу в яскраво-рожевій сукні в леопардовий візерунок, масивній шкіряній куртці, чорних чоботах, з двома косичками і ефектним макіяжем, але більше всього увагу привертає статуетка найпрестижнішої кінопремії світу Оскар, яку вона тримає в своїх руках.

Тримаю в руках справжній Оскар. Не свій, але все ж таки я завжди мріяла це зробити. Та мрії змінюються… Тепер розумію, що сама велика нагорода в світі – це не статуетки, а живі та здорові близькі, рідні, кохані люди, їх щастя, їх світле майбутнє та чисте блакитне світле небо над головою

, – відверто поділилася співачка.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.