Камалія сховала очі за чорними окулярами і поскаржилася, що у неї немає новорічного настрою: “Не відчувається”

Українська співачка Камалія, яку називають найбагатшою в Україні, розповіла про свій пригнічений настрій напередодні святкування Нового року 2023.

Останні 10 місяців для всіх українців та зірок шоу-бізнесу видалися важкими і продовжуються далі. Росіяни принесли нашому народу багато горя, але в той же час об’єднали кожного у спільній біді та показали, які українці незламні і сильні. Знаменитості також відкрилися для прихильників по новому. Тарас Тополя, Олег Михайлюта, Коля Сєрга, Святослав Вакарчук, Даніель Салем, Андрій Хливнюк і інші зіркові чоловіки пішли захищати країну. Тіна Кароль, Аліна Гросу, Злата Огнєвіч, Джамала, Маша Єфросиніна, Світлана Лобода, Віра Брежнєва, Наталія Могилевська, Камалія, Соломія Вітвіцька та це ще не весь список зіркових жінок, які стали займатися благодійною і волонтерською діяльністю.

Співачка Камалія та мільярдер Мохаммад Захур одружені з 2003 року та виховують двох спільних дітей
Камалія сховала очі за чорними окулярами і поскаржилася, що у неї немає новорічного настрою

У передноворічний час артисти роблять сюрпризи для звичайних людей і дітей, а також для захисників, їм вдається приборкувати свої болісні емоції, щоб подарувати радість тим, хто її потребує.

Найбагатша українська співачка Камалія за 2 дні до Нового року 2023 поділилася в Інстаграм-блозі сімейним фото з чоловіком Мохаммадом Захуром та дочками Арабеллою та Мірабеллою, а в підписі зізналася, що у неї немає ніякого святкового настрою:

Лишилось 2 дні до Нового року, але новорічний настрій не відчувається зовсім… Але давайте пам’ятати про наших діток, їм обов’язково треба подарувати свято! Адже наші хлопці воюють за щасливе майбутнє наших дітей!

, – поділилася Камалія.

На знімку зіркова родина постала в цікавому сімейному луці, який складався з червоних новорічних светрів, синіх джинс і капцях-оленях. Співачка з чоловіком Захуром також вдягли темні сонцезахисні окуляри. У Камалії на голові ймовірно перука зі стрижкою каре з чолкою, тому що її натуральне волосся набагато довше.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.