Холостяк Максим показав прихильникам найріднішу жінку

На своїй сторінці в Instagram він опублікував архівне фото.

Головний герой десятого сезону романтичного проекту «Холостяк» Максим Михайлюк зовсім скоро обере дівчину, яка стане переможницею шоу. Поки глядачі спостерігають за тим, як Максим шукає свою супутницю життя, він вирішив опублікувати фото найріднішої людини – своєї мами.

На світлині, яку Холостяк поширив у своєму акаунті, він разом із мамою сидить у кав’ярні. Спільне фото Максим дістав з архіву. На знімку він ще зовсім юний та одягнений у характерний стиль 90-х – спортивну куртку та футболку.

Нагадаємо, що цього тижня Максим познайомить учасниць проекту зі своєю сім’єю.

Макс Михайлюк з мамою

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.