Кошевий проговорився про таємницю Олени Зеленської

Він розповів, чим займається перша леді.

Євген Кошевий розповів, що дружина Володимира Зеленського продовжує працювати над проектом «Квартал-95». За його словами, перша леді пише жарти для гумористичного шоу «Жіночий квартал». Комік додав, що вона поєднує цю роботу із обов’язками першої леді.

«Це їхній проект. І «Жіночий квартал» існує завдяки цій авторській групі. Тому пише, так, у вільний від роботи час», – повідомив артист.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Кошовий також нагадав, що свого часу Олена не підтримувала рішення чоловіка піти у політику. Їй знадобився час, аби звикнути до ролі першої леді.

«Вона сама казала, що була проти того, щоб Володимир Олександрович ішов на головну посаду країни. Звичайно, важко. Важко справлятися з тим, що навалюється кожен день», – зазначив артист.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.