facebook

Григорій Решетнік показав, хто стане наступною “Холостячкою”: “Буде неймовірне шоу”

Після закінчення другого сезону романтичного проєкту "Холостячка" зі Златою Огнєвіч публіка не може дочекатися ім'я наступної героїні шоу. Нещодавно ведучий Григорій Решетнік натякнув, хто може в наступного сезоні проєкту шукати своє кохання.

“Холостячка” – одне із найрейтинговіших шоу України. Шоу є спін-оффом чоловічої версії “Холостяк”, яке знімається у багатьох країнах світу. Наразі лише в Україні є шоу, де жінка обирає чоловіка серед багатьох претендентів, які борються зв її серце.

В першому сезоні романтичного проєкту своє щастя на шукала акторка Ксенія Мішина. Героїнею другого сезону стала співачка Злата Огнєвіч. Після закінчення другого сезону проєкту публіка з нетерпінням чекає, хто ж стане новою “Холостячкою”.

Нещодавно, ведучий романтичних проєктів “Холостяк” і “Холостячка” натякнув, хто може стати головно. героїнею шоу у наступному сезоні.

Так, чоловік опублікував у своєму Інстаграм-блозі спільне фото з молодим виконавцем Shumei та з відомою українською телеведучою Лесею Нікітюк.

Знайшов нових “Холостяка” і “Холостячку”,

– підписав світлину Григорій Решетнік.

Якщо молодий виконавець Shumei не вразив публіку, як кандидат на роль “Холостяка”, то Леся Нікітюк викликала справжню бурю емоцій у фоловерів. Користувачі Мережі вважають, якщо Нікітюк дійсно буде новою “Холостячкою”, то шоу буде феєричним.

Ось, що написали коментатори:

  • “З Нетерпінням чекатиму на Холостячку – Лесю. Харизма, почуття гумору, неперевершеність. Буде цікаво, бажаємо Лесі знайти достойного чоловіка”;
  • “З цією холостячкою ви 1000% поб’єте всі рейтинги “;
  • “Ви заробите собі величезну аудиторію,якщо холостячкою буде Леся!”;
  • “Цікаво було б подивитися з Лесею Холостячку”.

Чи погодиться Леся Нікітюк стати новою “Холостячкою” поки що достеменно не відомо, хоча глядачі і вважають, що це найкраща кандидатура на цю роль.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?