facebook

Таюне святкує 49-й день народження: ТОП-7 маловідомих фактів про таємну дружину Олега Винника

4 січня відома українська співачка і дружина Олега Винника Таюне святкує 49-тий день народження. З цього приводу ми вирішили зібрати 10 самих цікавих фактів про артистку.

Публіка полюбила бек-вокалістку Олега Винника Таюне не менше ніж самого артиста. Така популярність співачки пов’язана в першу чергу з тим, що вона являється ймовірною дружиною Олега Винника. І хоча сам артист приховує своє особисте життя, його прихильники впевнені, що саме Таюне є його другою половинкою.

В день народження Таюне, ми вирішили зібрати про неї найцікавіші факти, які мало відомі публіці.

ТОП-5 найрозкішніших суконь Таюне, які зводять з розуму Олега Винника
ТОП-7 маловідомих фактів про дружину Олега Винника Таюне

49-річна Таїсія Сватко (таке справжнє ім’я Таюне) має музичну освіту. Саме завдяки музичному училищу вона і познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Олегом Винником.

Ще у 90-х Таїсія і Олег одружилися і зіграли шумне весілля на все село, про яке досі згадують односельчани Винника. Це було традиційне сільське весілля в шалаші на 200 чоловік, з конкурсами та весільними обрядами.

Таюне приховує факт одруження з Винником, задля збереження сценічного образу чоловіка. Як відомо, Олег обрав для себе образ ловеласа-звабника і наявність дружини тут не дуже вписується.

ТОП-7 маловідомих фактів про дружину Олега Винника Таюне
ТОП-7 маловідомих фактів про дружину Олега Винника Таюне

Таюне являється матір’ю дорослого сина, якого звати Юліан. Хлопець живе в Німеччині.

Таюне ніколи не робила пластичних операцій, втім хірургічне втручання в її обличчя все ж було. Так, декілька років назад співачка видала велику родимку на переніссі.

У свої 49 років Таїсія виглядає набагато молодше свого віку. Для того, щоб залишатися молодою, співачка регулярно займається спортом, слідкує за харчуванням і часто користується послугами косметолога.

Секрет молодості дружини Олега Винника Таюне: чому 48-річна співачка виглядає на 30 та чи робила вона пластику
ТОП-7 маловідомих фактів про дружину Олега Винника Таюне

Таюне не лише являється бек-вокалісткою Олега Винника, вона має і сольні пісні. При цьому Таїсія не збирається будувати сольну кар’єру окремо від Винника, адже не хоче залишати чоловіка без власної підтримки на сцені.

Популярне

Схожі статті

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.