Екс-татушка Катіна знайшла собі олігарха: чи заздрить Олені напарниця по дуету Юля Волкова?

Учасницям дуету "Тату" Олені Катіній і Юлії Волковій не вдалося збудувати успішну співочу кар'єру поодинці. А от у особистому житті Руденька, здається, вихопила щасливий квиток і навіть очікує на поповнення у родині.

Після розпаду скандальної дівочої групи в 2009 році Олена кілька років працювала в Америці. А повернувшись до росії, вирішила бути сольною виконавицею. В 2013-му зустріла свою долю і вийшла заміж за музиканта зі Словенії. Та протримався цей шлюб усього 6 років.

Так виглядали учасниці дуету Тату Катіна і Волкова замолоду

До цього Катіна намагалася побудувати стосунки з різними чоловіками, але їй не таланило з обранцями. Один із хлопців був надзвичайним егоїстом, другому не подобалося те, чим займається Олена. Третій начебто і ніжно піклувався, навіть їжу готував для коханої, але вона не відчувала надійного чоловічого плеча.

Олена Катіна з першим чоловіком Сашо Кузмановичем

Одним словом, лише з сьомої спроби їй вдалося зустріти чоловіка своєї мрії. З Сашо Кузмановичем вони познайомилися в Лос-Анджелесі. Спочатку випивали у барі, а потім Олена прокинулася в його номері. Обоє не замислювались про серйозні стосунки, але все сталося навпаки. Почали зустрічатися, а за місяць Сашо зробив пропозицію. Закохані зіграли відразу два весілля – російське і словенське.

Навесні 2015 року родина поповнилася первістком Олександром. Все у них було добре, тому шанувальників співачки надзвичайно шокувала новина про розлучення пари. Сашо повернувся до Словенії, але з сином постійно зустрічається.

Олена Катіна вийшла заміж вдруге

В 2021-му всі заговорили про новий роман зірки, на цей раз із багатієм Дмитром Спиридоновим. Катіна виступала на корпоративні, де її побачив впливовий чоловік. Спочатку вони листувалися з приводу робочих моментів, а потім чоловік неочікувано запросив Олену в ресторан. А за рік стало відомо, що співачка і мільйонер побралися. Пишних церемоній не влаштовували і ледь не запізнилися на розпис. В липні щасливі закохані збираються стати батьками. Для 40-річного чоловіка, який лікувався від раку щитівки, це буде перша дитина.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.