Син Кароль зворушливо привітав маму

Він власноруч приготував десерт.

Син співачки Тіни Кароль навчається у Великій Британії, втім через карантин хлопчик змушений перервати навчання та повернутися додому. Відтак, популярна виконавиця на самоізоляції проводить багато часу із сином.

Нещодавно Кароль відзначила своєрідний «ювілей». Її офіційна сторінка в Instagram зібрала півтора мільйони підписників. Веніамін вирішив привітати зіркову маму та приготував їй десерт «Тірамісу».

Процес приготування опублікували на фан-сторінці Тіни в мережі. У ролику 10-річний хлопчик  збиває яйця, додає сир, викладає печиво та посипає готовий десерт какао.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.