Світлана Лобода опублікувала фото і нарвалася на хейт у Мережі: “Постаріла, вже тітка”

Відома українська співачка Світлана Лобода в черговий раз нарвалася на хейт в Мережі. На цей раз користувачі Мережі обговорюють зовнішність артистки.

Світлана Лобода – одна з найбільш відомих співачок в Україні та росії. Хтось її обожнює, комусь вона категорично не подобається, втім артистка нікого не залишає байдужим до себе.

Нещодавно Світлана Лобода опублікувала нове фото в своєму Інстаграм-блозі яке викликало сперечання в коментарях. На знімку артистка позувала на ліжку в домашньому костюмі молочного кольору. Співачка зробила легкий нюдовий макіяж та розпустила волосся.

Фото співачка підписала чотиривіршем українською мовою.

Що тобі мамо знову не спиться вночі

Про що твої думи шепочуть

Які слова шукаєш ти у душі

Щоб тількі рідні побачити очі

, – підписала фото Світлана Лобода.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати знімки. Думки фоловерів розділилися. Хтось щиро захопився красою співачки, а хтось навпаки відмітив, що артистка постаріла.

Ось, що написали коментатори:

  • “Присоски все більші і більші”;
  • “Постаріла Світлана. Вже тітка, а не свіжа дівчинка”;
  • “Неперевершена жінка”;
  • “Яка гарна”;
  • “Завжди її обожнювала, а зараз ще і поважаю”.
Світлана Лобода опублікувала фото і нарвалася на хейт у Мережі
Світлана Лобода опублікувала фото і нарвалася на хейт у Мережі

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода, яка з 2014 року жила в росії, виступила проти війни та назавжди покинула країну-терористку. Співачка протягом 10 місяців суттєво допомагає Україні та постраждалим у війні людям. Так, відомо, що співачка передала для України близько 14 мільйонів гривень. Ці кошти були направлені на закупівлю генераторів та медикаментів, транспорту для територіальної оборони та волонтерів. А нещодавно Лобода “відзвітувала” показавши пошкоджені окупантами будинки в Ірпені, які наразі вже відремонтовані саме за кошти Лободи.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.