Ірина Горова, Олена Кравець, Оля Полякова повернулися з-за кордону в Україну: чим пояснили дивний вчинок

Коли на Київ й інші міста України полетіли ракети, багато хто з людей вирішив рятувати власне життя й своїх дітей і вирушили в бік західного кордону. Згодом перший шок минув, а ситуація хоч і не налагодилася, але певним чином стабілізувалася, селебреті один за іншим потягнулися назад на батьківщину.

Олена Кравець

Кума президента не витримала довго в чужій країні і разом із дітьми повернулася до Києва. Олена звикла працювати – репетиції, концерти – а тут залишилася зовсім без діла і ледь не збожеволіла. Тому конче потребувала “підзарядки” на рідних теренах.

Вирішила повернутися, бо почала нервувати, зриватися на дітях. А коли десь за півроку підняла руку на 6-річного Ваню, втямила, що більше так не витримає. Спочатку родина перебувала в Болгарії, потім у Польщі. Першою у червні до Києва повернулася старша Маша, а за нею слідом у серпні приїхала й Кравець із близнятами.

Ірина Горова

Попервах продюсерка MOZGI Group перебувала у Києві та у власному підвалі переховувала зо три десятки людей. Потім втямила, що слід їхати за кордон. Але справи покликали назад, і вже в травні колишня дружина Потапа повернулася до України. 13-річний Андрійко не зрозумів такого рішення мами і дуже образився, адже жінка не мала наміру брати сина з собою.

Оля Полякова

Оля Полякова показала, яку чергу на кордоні довелося вистояти

Не залишилася довго за межами країни й Оля Полякова. Облаштувавши доньок, повернулася до Києва. Тепер старша Маша навчатиметься в Англії. А співачка відразу по приїзді зайнялася звичною справою – дала концерт. Щоправда, з урахуванням сучасних реалій він відбувся у метро.

Тоня Матвієнко

Дружина Мірзояна з донькою повернулися з-за кордону тайкома, нікому нічого не сказавши. Для чоловіка Антоніна зробила сюрприз, завітавши на його концерт. А ще шокувала несподіваною появою свою знамениту матусю Ніну Митрофанівну, яка не могла нарадітися зустрічі з донькою й онукою.

Популярне

Схожі статті

Третя дружина Остапчука рекламує послуги масажу, а його друга екс-кохана ходить до конкурентів: колотнеча!

Поки третя дружина Володимира Остапчука активно розвиває свій бізнес на останніх місяцях вагітності, його колишня кохана користується послугами конкурентів.

“Їх неможливо впізнати!”: як виглядали замолоду та нині знаменитості Роговцева, Боклан, Сумська, Вітовська

Кожна людина проходить життєвий шлях, зазнаючи вікових змін. Відбувається цей процес дуже повільно. Але якщо поглянути на світлини, зроблені 30-40 і більше років тому, різниця вражає.

На рингу боксер, а вдома – романтик: Олександр Усик показав красуню-дружину, яка з ним вже більше 20 років

Відомий український боксер ніжно привітав свою кохану дружину з річницею їхнього весілля. Як виявилось, зіркова пара разом вже протягом більш як 20 років.