Про перипетії життя Володимира Дантеса знають усі: що сталося з колегою по “ДіО.Фільмам” Вадимом Олійником

Дует Дантеса з Вадимом Олійником під керівництвом Наталії Могилевської мав шалену популярність і не знав відбою від фанаток. Проте гурт "ДіО.Фільм" розпався у 2015 році, й кожен із молодиків пішов своїм творчим шляхом.

Володимир Дантес одружився з Надею Дорофєєвою і вряди-годи радував шанувальників новими композиціями. А Вадим зник з радарів шоубізу. Насправді музикант почав виступати під псевдо Oleynik, але минулого успіху йому не вдалося повторити. Щоправда, 2016-го Олійник втрапив у число номінантів на премію “Прорив року”, але статуетку M1 Music Awards так у руках і не потримав.

https://www.instagram.com/p/Cmmm8xxtM46/

З Дантесом після розриву музичних стосунків вони більше не спілкувалися. Щоправда, одного разу зустрілися в “Лізі сміху”. Володя перебував у журі гумористичного шоу, а на Олійника робили пародію. Перекинулися парою слів і все.

Окрім музики знаменитість захоплюється футболом. Він бере участь в іграх команди зірок шоубізу ФК “Маестро”. І навіть разом із іншими мас-медіа їздив на Чемпіонат світу у 2013 році. Пробував сили Вадим і в модельному бізнесі. Його можна було побачити на подіумі Українського тижня моди в одязі бренду PODOLYAN.

Шлюб Вадима Олійника з Анною тривав 5 років

У 2015 році співак одружися з Анною Браженко. Дівчина займалася піар менеджментом. На жаль, за 5 років шлюб розпався. Коли журналісти поцікавилися, що спричинило розпад сім’ї, Олійник прокоментував коротко: “Просто так склалося”. Стосунки з Анною пережили самі себе, тож Вадим ні про що не шкодує.

Його серце було готове сприймати інше кохання. Вовк-одинак узявся з новим ентузіазмом писати пісні в надії, що невдовзі з’явиться нова муза. До неї була одна вимога – має не заважати чоловіку творити. Судячи з Інстаграм-сторінки він знайшов саму таку дівчину.

Нині Олійник мешкає в Чернівцях. Після початку війни Вадим спочатку перебував у Львові, де займався волонтерською діяльністю, згодом повернувся у рідне місто. У волонтерський штаб приходить провізія з різних куточків Європи. Тут гуманітарку сортують і розвозять по найбільш постраждалих регіонах.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.