Старший син Каті Осадчої не від Юрія Горбунова став дорослим: як нині виглядає 20-річний Ілля Поліщук

Катерина Осадча ще залюбки позує в купальнику, а між тим має вже зовсім дорослого сина Іллю від першого шлюбу. Тож не виключено, що в недалекому майбутньому стане бабусею.

Поки що телеведуча просто радіє, що первісток повернувся на Різдво з-за кордону відвідати матусю і молодших братів. Щаслива Осадча похвалилася світлиною, де на тлі новорічної ялинки за гарно вбраним столом зібралася вся родина – Юрій Горбунов, Катерина Осадча, їхні двоє синів Ваня з Данилком та старший Ілля.

Цьогоріч у родині вирішили святкувати два Різдва – нове і старе. Але згодом поступово переходитимуть на відзначання свята 25 грудня. Всім гуртом молилися, звісно, “за мир, за злагоду і перемогу”.

28 вересня Ілля відзначив 20-річчя. Тоді Катерина написала у своєму Інстаграмі, що й не помітила, як хлопчина став дорослим. І пригадала пологи, під час яких їй було навіть менше років, ніж сину зараз.

Катя Осадча зі старшим сином Іллею вбралися в патріотичні кольори

І проілюструвала свої слова світлинами з маленьким сином на руках. Тепер Ілля Поліщук уже закінчив школу й опановує сферу айті в американському університеті Мериленду. Він із теплотою ставиться до молодших братів – Івана, якому в лютому мине 6 років і Данилка, дворіччя якого родина відзначатиме у серпні.

Хто батько Іллі

Ще зовсім юною тодішня модель Катя Осадча вийшла заміж за Олега Поліщука, який був на 15 років старший за неї, але нижчий у зрості, як і другий чоловік. Одруження начебто було вдалим. Чоловік займався бізнесом і деякий час був народним депутатом. Та спільне життя не склалося. Вони розлучилися, і білявка взялася робити телевізійну кар’єру, паралельно виховуючи сина. А жіноче щастя знайшло її згодом просто на робочому місці. Тепер Осадча з Горбуновим – зразкова багатодітна родина.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.