Біографії фіналісток “Холостяка-12”: Саша Мудра чи Катя Лозовицька підкорить серце Алекса Топольського?

Вже зовсім скоро стане відоме ім'я переможниці 12-го сезону популярного реаліті-шоу про кохання. Розповідаємо найцікавіші факти з життя фіналісток Холостяка – Саші Мудрої та Каті Лозовицької

Новий сезон Холостяка буквально пройшов вогонь і воду. Проєкт було знято до початку повномасштабного вторгнення, а його прем’єра мала відбутись навесні – символічно демонструючи, що разом із природою весною оживають почуття, а серце починає тремтіти. Спершу продюсери перенесли прем’єру на невизначений термін, але восени глядачі таки побачили красиву історію.

Вже зовсім скоро українці побачать фінал дванадцятого сезону телепроєкту. За серце Алекса Топольського в останньому випуску боротимуться дві учасниці – Саша Мудра та Катя Лозовицька. Пропонуємо пригадати, що відомо про минуле дівчат.

Саша Мудра

25-річна Саша Мудра народилась у Харкові, а її знак зодіаку, згідно з офіційною інформацією від телеканалу СТБ – близнюки. Мати Саші Мудрої Ганна займається домогосподарством і наразі не працює, а ось тато учасниці Холостяка-12 займається продажем будівельних матеріалів. Освіту дівчина здобувала на факультеті готельно-ресторанної справи у Харківському національному університеті ім. Бекетова.

Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра
Фіналістка Холостяка-12 Саша Мудра

Наразі Саша Мудра остаточно не визначилась з професією та своїм призванням, тому залишається безробітною. Проте, в дівчини є доволі цікаві хобі. Найбільше Саша Мудра полюбляє займатись спортом і читати книги. Коли дівчині хочеться активного відпочинку, вона займається фотографуванням на плівку або стрільбою з луку.

Також фіналістка Холостяка-12 раніше розповідала про свою мету в житті. Дівчина зізнається, що вона прагне навчитись жити у гармонії з собою, вільно володіти трьома іноземними мовами, а також відкрити власний бізнес. Є у Саші Мудрої і мрії про власну сім’ю – вона хоче стати хорошою мамою, а також завести з чоловіком собаку.

Катя Лозовицька

Друга фіналістка останнього сезону реаліті-шоу – однолітка своєї конкурентки. За знаком зодіаку Катя – терези, а народилась дівчина в українській столиці. Її батьки працюють у РАЦСі, а сама Лозовицька має дві вищі освіти. Першу дівчина здобула у Києві та отримала юридичний диплом. Другий диплом, за фахом готельний менеджмент, Катя отримала в Іспанії.

Фіналістка Холостяка-12 Катя Лозовицька
Фіналістка Холостяка-12 Катя Лозовицька

За професією дівчина працює фотомоделлю, а у вільний час захоплюється бальними танцями. Своєю життєвою метою Катя Лозовицька визначає особисту професійну самореалізацію, а також створення міцної родини.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.